close

A 2015-ös Sundance Filmfesztiválon mutatják be az I Am Michael című filmet, aminek a főszerepében James Franco, Zachary Quinto, Charlie Carver, Darryl Hannah és a bájos Emma Roberts látható.

A film Michael Glatze életét dolgozza fel, a férfi a meleg jogok szószólója volt és a Young Gay America szervezet egyik alapítója, majd évekkel később úgy döntött, hogy ő heteró, ezért lelkésznek állt. A filmről bővebben már írtam, itt olvashatjátok a cikkem.

Nemrég megjelent jó pár hivatalos fotó az I Am Michaelből, a James Franco alakította főhős az egyiken forró édes hármasban látható Quintóval és Carverrel, de Emma Roberts rajongói is kaptak pár képet.

michael-hivatalos-kep-02 michael-hivatalos-kep-03 michael-hivatalos-kep-04 michael-hivatalos-kep-05 michael-hivatalos-kep-06 michael-hivatalos-kep-07 michael-hivatalos-kep-08 michael-hivatalos-kep-09

2542 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Tags : Charlie CarverEmma RobertsI Am MichaelJames FrancoZachary Quinto

3 hozzászólás

  1. Zachary Quinto az egyik kedvencem :) Tudom, hogy a srácokat szereti, de annyira elolvadok tőle, olyan szép szemei vannak, és a mosolya…ami meg színészetét illeti szerintem nagyon megérdemelne valami szobrot, a Hősökben láttam először aztán az új generációs Star Trekben, mostanság meg az American Horror Story-t nézem, egyszerűen imádom. Sokszor egy-egy nézésében benne van a mögöttes tartalom, annyira imádom! Kíváncsian várom itt kis hazánkban vajon bemutatják-e ez a filmet?!

Leave a Response