Főoldal Érdekességek Bulvár Szakács Gergő beszólt A Dal zsűrijének

Szakács Gergő beszólt A Dal zsűrijének

9
Oszd meg!

Rájár a rúd szegény Szakács Gergőre. Öt éve elsőként pottyant ki az X-Faktorból, tavaly az első Rising Staros élő döntőn nem emelkedett fel előtte a fal, most pedig A Dal első élő adásából esett ki. Harmadjára sem jött össze…

Gergő ma Facebookon fejezte ki bánatát és csalódottságát, de kritizálta A Dal zsűrijét is. Íme, a kiírás!

szakcs-gergo-beszolt

Kétségkívül érthető Gergő elkeseredettsége, hiszen ahogy többször is írtam, véleményem szerint az Ősz utca volt a mezőny legjobb dala, ami méltón képviselhette volna hazánkat az Eurovízós Dalfesztiválon.

Az tény, hogy tegnap este kicsit hamiskás volt Gergő, de lendületes produkciót nyújtott, a dal ereje pedig tényleg önmagáért beszél. A zsűritag, akinek beszólt, vélhetően Pierrot lehetett, ő illette a legdurvább kritikával a srácot, hogy aztán vigyorogva megjegyezze, “nem fogsz örülni a pontjaimnak“.  Nem is volt minek.

szakcs-gergo-osz-utca

Amúgy, nem ez az első eset, hogy A Dal egyik versenyzője beszóljon a zsűrinek. Két évvel ezelőtt Éliás Gyula Jr. és a dalának szerzője, Geszti Péter fakadt ki, erről részleteket itt olvashattok.

Azért Gergő és az Ősz utca még kaphat elismerést, ugyanis már folyik a dalok akkusztikus verzióinak a versenye, az Ősz utca pedig így is csodásan szól. Hallgassátok csak! Zárójelesen jegyzem meg, eme verziót hallva még jobban sajnálom Gergő kiesését.

9 Hozzászólások

  1. Tavaly Éliás Gyuka Jr. kiadadása jogos volt,egy remek dalt,tökéletesen előadott és durván alulpontozták. Gergő dala is remek,de az enyhe kifejezés,hogy csak egy kicsit volt hamis…. :(

  2. Amit a Pierrot nevű tucatzenész mondott, az nem a hamis hangoknak szólt, a 4 pont pedig egyenesen sértő. Farkas Jenser is enyhén odaszólt a pojácáknak, nem ilyen nyíltan mondjuk, de láthatóan csömöre lett az egésztől.

    Menjen csak ki Bécsbe a Passed. Pont ilyen “zene” kell oda. Méltán reprezentálja szegény országunk depresszióját és segélykiáltását az újjáéledő Rákosi korszakban.

  3. A tegnapi előadás nem volt teljesen tökéletes. A dal nagyon tetszik. Remélem nem adja fel mert neki nagyon helye van most a zenei piacon. Egyébként tud ő jól énekelni élőben. Tavaly nyáron a győri Takács Nikolas koncerten ő volt az egyik vokalista és volt egy közös számuk amit nagyon jól énekelt. Én szurkolok hogy az akkusztikus versenyt megnyerje.

  4. Jó a dal, de élőben eladhatatlan a hangjával, hiszen olyan hamis.
    A mezőny pedig eléggé gyenge, ráadásul nem is a dalt nézik, hanem hogy ki mögött hány év áll (szakmai múlt), meg ki kinek a kije. Rúzsa Magdi vajon mért adott 10 pontot Tóth Verának? Hiszen annyira középszerű az a dal, hogy nem igaz. De Antal Timi, vagy a Szűcs Gabi dala se egy nagy durranás. Csak azért jegyeztem meg őket, mert idegesítő dalok. A többi viszont olyan jellegtelen, hogy egy dallamot nem tudnék felidézni egyikből sem.

  5. Tényleg nagyon hamis volt élőben, és abban igazuk volt, hogy a szöveg sem valami nagyszám, a cím alapján többre számítana az ember. Egy klisé, ennek ellenére nagyon szeretem a dalt, mert jó. Csak nem küldeném Eurovízióra.

  6. Gergő nem jár énektanárhoz,nem képzi a hangját? Önmagában a tehetség még semmit nem ér,ha nem gondozzák.Ha megtanították volna,hogy bánjon a hangjával,már rég az egyik hazai tehetségkutató élvonalában is lehetett voln.Így nem csoda,hogy minden megmérettetésen “elvérzik” rögtön.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here