Főoldal Érdekességek Érdekességek Bleeding Love: Jesse McCartney vs. Leona Lewis

Bleeding Love: Jesse McCartney vs. Leona Lewis

1
Oszd meg!

Megunhatatlannak tartom a Bleeding Love című dalt. Már nyolc éve hallgatom állandóan, és egyszerűen imádom! A dal előadója a brit X-Faktor harmadik évadának győztese, Leona Lewis. Általa lett igazi sláger belőle.

Sokan viszont talán nem is tudják, hogy a dalt eredetileg Jesse McCartney színész-énekes írta, és a harmadik, Departure címre keresztelt albumán kapott volna helyet. Viszont a kiadója, a Hollywood Records megvétózta, nem jött be nekik a dal.

leona-lewis-jesse-mccartney

A Bleeding Love társszerzője, a OneRepublic zenekar frontembere, Ryan Tedder amint meghallotta Leona Lewis hangját, egyből “A legjobb hangok egyike, amit életemben hallottam” jelzővel illette az X-Faktor győztest. Tedder végül megtudta, hogy Simon Cowell dalokat keres Lewis debütáló albumára. Kicsit átalakították a dalt, hogy passzoljon Leona hangjához, a többi pedig már történelem.

A sors fintora, hogy a Bleeding Love-ot végül Jesse McCartney is felénekelte, és bónusz tracként szerepelt a Departure album nemzetközi változatán, de csak azután, hogy Leona Lewis által már igazi sláger lett.

Kíváncsi vagyok ám arra, hogy nektek melyikük verziója tetszik jobban. Leona vagy McCartney Bleeding Love előadása a nyerőbb? Ami engem illet, nem tudok dönteni, de nektek hátha menni fog :)

02-sor

Kinek az előadásában tetszik jobban a Bleeding Love című dal?

View Results

Loading ... Loading ...

02-sor

1 hozzászólás

  1. Szeretem Jesset, de Leona szerintem sokkal jobb énekesnő. Nem is tudom egy kategóriába rakni a két énekest. Tisztességgel végighallgattam J-t is, de a várt hatás elmaradt. Így Leona! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here