Főoldal Hírek Új posztereket kapott A Lázadó

Új posztereket kapott A Lázadó

3
Oszd meg!

Március 20-án mutatják be a nagy sikerű A Beavatott második részét, A Lázadót. Sorra jelennek meg új hírek és képek, ezekért érdemes Borka oldalát követni, rengeteg érdekességről beszámol.

Azért a vadonatúj posztereket én is megmutatom, ezen már feltűnik az új szereplő, Johanna is, akit az Oscar díjas Octavia Spencer alakít – ő mostanság a Red Band Society című sorozatban tűnt fel. Naomi Watts is kapott egy saját posztert, ő is a második részben tűnik fel először, Evelynt alakítva.

Aki még nem látta, az alább megnézhető A Lázadó szinkronos előzetesét, ami meglepően izgalmas lett. Egy biztos, a látványvilágra most sem panaszkodhatunk.

Kate Winslet as Jeanine Naomi Watts as Evelyn Octavia Spencer as Johanna Shailene Woodley as Tris Theo James as Four

3 Hozzászólások

  1. Naomi Watts? Ráadásul Evelyn szerepében? Ahh, szerintem nem túl jó választás, illetve Johannát is inkább kreol bőrrel képzeltem el, mint afroamerikaiként. Minden esetre kíváncsi vagyok, ez még nyugis lesz, majd a következőre kell smink nélkül, 100-as zsepivel menni.

  2. De aranyos vagy! Köszönöm! :)

    Egyébként nem kukacoskodás, de Naomi Watts is új szereplő, és ez az első poszter róla is. Bár meg kell hagyni, ha nem olvasom el melyik poszteren ki szerepel, Naomira tuti Zoet mondta volna.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here