Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok A Dal 2015: Ma este itt az első elődöntő!

A Dal 2015: Ma este itt az első elődöntő!

6
Oszd meg!

Sajnos nem tudtam minden dalról külön bejegyzést írni, pedig ez lett volna a nagy terv, de ígérem, ha jövőre is lesz A Dal, akkor már teljesülni ez a fog kitétel is :) Szintén rossz hír, hogy a ma esti Élő Blog elmarad, de természetesen érkezik a kritika, reményeim szerint legkésőbb vasárnap délelőtt.

Ma tehát tíz produkcióval indul az első elődöntő! Öt dalt jut tovább a zsűri, és a nézői, applikációs voksok által, egy hatodik pedig az sms és az applikációs szavazások segítségével. Ma le is akartam tölteni az applikációt, hogy a dalok előadása után pontozhassak én is, de úgy láttam a leírásban, hogy a pontozás egy alapdíjas sms-be kerül. Valószínűleg én voltam béna, de azért addig nem töltök le semmit, amíg Tatár Csilla nem mondja el a pontos részleteket. Ma este is szeretnék szavazni a kedvencekre, de ha az applikációs pontozás egy alapdíjas sms árába kerül, akkor azt nem vállalom be. (És ha tényleg fizetős, hát csesszék meg).

a-dal-2015-musor

Ma este sztárparádé lesz a színpadon, köztük három olyan dallal, ami szerintem akár a végső győzelemre is esélyes. Az Ősz utca, Gyémánt és a World of Violence az, amire gondolok. Kíváncsian várom a többi produkciót, és azt is, hogy kiknek sikerül bejutni a top hatba. Előzetesen meghallgattam a dalokat, őket látnám szívesen a középdöntőben: Farkas-Jenser Balázs, Dallos Bogi, Szakács Gergő és Tóth Vera, a maradék két hely felőlem bárkié lehet.

Emlékeztetőül íme, a fellépők, ahol van külön cikk, azt linkeltem!

a-dal-2015-szakacs-gergo

A műsort tehát nagyon várom, drukkolok a négy kedvencnek, hogy jól teljesítsenek, és különösen szorítok Szakács Gergőért, mert az Ősz utca a favoritom a teljes mezőnyből, bízom benne, hogy sikerül jól produkálnia élőben is. Illetve, kíváncsian várom Antal Timi színpadi képét, az sokat hozzáadhat az amúgy középszerű dalhoz.

Ahogy írtam, kritikával legkésőbb holnap délelőtt érkezem, addig is örüljünk, hiszen újra szól A Dal!

2703 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Egyetértek veled én is szivesen látnám őket a középdöntőbe. Másik két előadó akinek a továbbjutásának örülnék az Mdc és Magyar Bori.

 2. Hát én majd a műsor során alkotok véleményt, bár meghallgattam néhány számot, de most nincsenek olyan konkrét várakozásaim, mint tavaly. Vagy elnyernek a dalok az élő adásban, vagy nem, majd alakul :) Azért mindig szoktak lenni nagy kedvencek. És furcsa lesz azért Pál Dénes nélkül követni a műsort, azért hiányozni fog :)

  Nem baj, jópasikban nem lesz hiány így sem :)

  A fizetős applikáció miatti felháborodásodat azért nem értem, mert tavaly huszasával nyomtad az sms-eket kedvenceidre. Oké, azt megértem, hogy azt idén is megteheted, viszont így nem csökkentheted azok továbbjutási esélyeit, akik nem tetszenek. De ez talán nem olyan nagy baj. Meg amúgyis, a döntőig még dönthetsz Te is másképp.

  És éljen a Dal, amely elvezet minket a tavaszba. Ezért (is) szeretem ezt a műsort!

 3. Na most mi a helyzet ezzel a pontozással?! Nekem rákérdez, hogy valóban SMS-t akar-e küldeni? Most akkor pénzes?

 4. Remélem jövőre mások lesznek a zsűriben, mert ez így nem állapot…Gondolok itt például a pontokra, amik teljesen eltérnek a nézői pontoktól.
  Így, hogy Sz.Gergő, az MDC és Antal Timi is hátra került a mai elődöntő sorrendjében, valószínűleg legközelebb a Leander Risingtől és Ívtől is búcsúzunk majd…És végül Szűcs Gabi fog Bécsben nyávogni.
  Hurrá

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here