Főoldal Hírek Érkezik Supergirl – A főszerepben Melissa Benoist

Érkezik Supergirl – A főszerepben Melissa Benoist

3
Oszd meg!

Úgy tűnik megérte Melissa Benoistnak kimaradni a Glee hatodik évadából, ugyanis tegnap derült ki a megahír: ő kapta meg a Supergirl című sorozat főszerepét!

Azt már régóta lehetett tudni, hogy Greg Berlanti (Arrow, The Flash) producerkedése mellett elindul Ali Adler vezényletével a Supergirl, a CBS pedig meg is vette a jogokat, így a következő évadban náluk debütálhat a sorozat. Azért a feltételes mód, mert bár a CBS ígéretet tett a berendelésre, és ha nem teszik meg, akkor súlyos kötbért kell fizetniük, de ha a pilot gyenge lesz, akkor még elállhatnak tőle. Mindenesetre így, hogy Benoist lett a főszereplő, remélhetőleg nem teszik!

Supergirl nem először tűnne fel a tévében, számunkra a legismertebb a Smallville-béli karakter lehet, akit Laura Vandervoort alakított. Érdekesség továbbá, hogy a Supergirl főszerepére sokáig a The Originals sztárja, Claire Holt volt a fő esélyes.

Melissa Benoist

Már megjelentek a főbb szereplők leírásai. Supergirl – vagyis Kara Danvers egy 24 éves lány, akit tizenkét évvel ezelőtt küldtek a Kryptonról a Földre. A Danvers család fogadta őt be, és hamar megtanították a lányt, hogy legyen óvatos a képességeivel. Miután sokáig elnyomta az erejét, a lány váratlanul megment valakit, így felfedezve, hogy igenis segíthet az embereknek, és megóvhatja a városát.

Egyelőre több színész kiléte nem ismert, de már tudni, kik lesznek a fő karakterek. Egyikük a már jól ismer Jimmy Olsen, a húszas évei végén járó intelligens fotós, akibe Kara halálosan szerelmes, mellesleg az itteni Jimmy egy alfahím. Karának van egy főnöke is, egy negyvenes nő, a leírás szerint J. Lo és Anna Wintour keresztmetszete. Természetesen itt is van egy technikai guru, egy bizonyos Wynn, aki tudja Kara titkát, naná, mert a szomszédja. CIA ügynök nélkül sem úszhatjuk meg, a negyvenes éveiben járó Hank Henshaw tart attól, hogy Kara nem evilági képességei veszélyt jelenthetnek az emberiség számára.

A karakterek leírásai alapján egyelőre nem tudom mennyiben akar ez a sorozat más lenni, mint a The Flash, vagy akár a Smallville, de kíváncsian várom a próbálkozást. Amúgy is, bőven ráfér már a képernyőre egy női szuperhős!

melissa-benoist-glee-supergirl

3 Hozzászólások

  1. Jobban örültem volna, ha Claire Holt kapta volna meg a szerepet, mert akkor biztos maradtam volna végig, akármilyen ramaty lett volna a minősége és a nézettsége. Így a Pilot alapján dől el, hogy marad vagy nem.

    • Clairet én is jobban szeretem, de nekem tényleg úgy tűnik, hogy nem sokáig marad meg egy sorozatban, úgyhogy jobb ez így, mint hogy siker esetén három év múlva felmondjon és plasztikai átalakításon essen át Supergirl :D

  2. Nekem a Glee-ben az új szereplők közül anno Melissa volt a kedvenc, és nagyon szomorú voltam, hogy nem tér vissza az utolsó szezonra, de miután twitteren elolvastam, hogy ő kapta meg Kara szerepét, elszállt minden szomorúságom. Már a Smallville-ben is imádtam a karaktert, és igen, Laura után furcsa lesz hozzászokni egy új Supergirlhöz, de azt hiszem, Melissa nem fog csalódást okozni, sőt! *-* :) Már nagyon várom, és bizakodó vagyok a pilottal kapcsolatban, jó lenne teljes szezont végignézni majd belőle.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here