Főoldal Oldal Blog Magazinos(abb) formát öltött a Media Addict

Magazinos(abb) formát öltött a Media Addict

17
Oszd meg!

Már régóta terveztem, hogy magazinosabb, egy kicsit komolyabb formát öltsön a Media Addict. Bár az előző design, a Point-névre hallgató téma sem volt rossz, de úgy éreztem kihoztam belőle a maximumot, már nem tudtam hová fejleszteni. Ideje volt a váltásnak!

Habár első blikkre talán nem láttok sok különbséget az előző designnal, de ha például a keresőbe beírtok valamit, vagy csak ráklikkeltek valamelyik kategóriára, címkére, máris egyértelmű, mennyivel modernebb és mondhatni “olvasóbarátabb” lett ez az új téma. Legalábbis szerintem, én annak szántam, remélem idővel ti is beleszerettek.

Mindenesetre megértem azt is, ha valaki a régi típusú oldalakat szereti, így nekik ajánlatos ezt a címet lementeni a könyvjelzők, kedvencek közé. Itt hagyományos, blogos formában találjátok meg az újdonságokat, bár, tényleg úgy érzem, hogy a főoldal is áttekinthető.

Pár apróbb átalakítás, a téma tökéletesítése még várat magára, de ez működhet menet közben is. Holnaptól már újra a régi tempóban frissül a Media Addict, addig is nagyon szívesen fogadom a véleményeket a megújult külsőről :)

media-addict-uj-design

17 Hozzászólások

 1. Nem rossz az új külső csak nagyon fura ez a sötét háttér, de meg lehet szokni. A főoldal viszont nagyon tetszik, sokkal modernebb lett. :)

 2. Szép lett de én mindig telefonról nézem az oldalt, mert nincs időm gépezni és itt lassabb lett sokkal minden betöltési ideje. Ezen nem lehet sehogy se segíteni? :)

 3. Nekem még biztos, hogy szoknom kell, de valóban áttekinthetőbbnek tűnik, mint a legtöbb hasonló témával dolgozó oldal. Én is gondoltam rá anno, hogy magazinos témája lesz a blognak, de a hülye blogspot olyan bénán oldja meg, én meg nem vagyok annyira profi, hogy belenyúljak, lehetetlenség azon kiigazodni.

  De nagyon menő lett, nekem különösen tetszik, hogy sötétebb lett az oldal, számomra a sötét színek megnyugtatóbbak, mint a világosak.

 4. Mikor feljöttem az oldalra, a legelső reakcióm a “wow” volt, aztán vagy egy percen át csak bámultam a képernyőt. Nagyon tetszik, sőt imádom! :)

 5. Nagyon örülök, hogy a többségnek elnyerte a tetszését ez az új design. Kétségkívül szokni kell, ezzel még én is így vagyok, de… mostanra már beleszerettem :)

  Köszönöm szépen a véleményezést!

 6. Nem tudom ki hogy van vele, de esetleg nem lehetne szürke helyett mondjuk fekete a betűszín, miközben valaki kommentet ír. A múltkori egy sornál nem zavart, csak mikor az ember megír egy hosszabb kommentet, nekem egybefolyik és “vakít”. A megjelenés az jó, csak gépelés közben zavaró NEKEM.

  • Tegnap este próbáltam átrakni feketére, de bonyolult ez a téma, nem engedte. Mindenesetre nem adom fel.

   Ez a probléma amúgy más oldalakon is fenn áll, ott úgy szoktam kiküszöbölni, hogy jegyzettömbbe írom a hozzászólásom, és úgy másolom be az oldalra.

   • Jó, köszönöm! De most egy ember miatt ne fogj feltétlen neki. Foglalkozz fontosabb dolgokkal, idővel csak megszokom. :)

 7. Jó lett az új kinézet. :)
  Egy kifogásolható dolog van benne, mégpedig az, hogy a téma sok helyen angol nyelvű (pl. a meta mezők, a komment szekció) illetve hogy némelyik betűtípus nem támogatja a hosszú karaktereket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here