Főoldal Hírek Berendelte Eva Longoria sorozatát az NBC!

Berendelte Eva Longoria sorozatát az NBC!

1
Oszd meg!

Az NBC soron kívül berendelte tizenhárom epizódra a Telenovela című sorozatot, aminek a főszerepét a Született Feleségek sztárja, Eva Longoria kapta meg.

A Telenovelában Longoria alakítja a sikeres, népszerű dívát, Ana Maríát, aki Latin America legkedveltebb telenovellájában játszik, és minden áron arra törekszik, hogy ő maradhasson a legnépszerűbb díva, és folytatódhasson a dráma képernyőn, és azon kívül egyaránt.

Az NBC elnöke, Jennifer Salke szerint csak kevés színésznő rendelkezik olyan nemzetközi vonzerővel, mint Eva Longoria, ezért is esett rá a választás, ezen felül úgy véli, ő a tökéletes színésznő a főszerepre.

eva-longoria-telenovela

Eva a Született Feleségek óta feltűnt pár epizód erejéig az NBC hamar kaszált sorozatában, a Welcome to the Family-ben, és Andy Sambert párját alakította a Brooklyn Nine-Nine-ban. Persze Longoria nem unatkozott így sem, producerként több műsorban is részt vett, többek közt a Lifetime Devious Maidjében is.

Nagyon örülök ám ennek a berendelésnek, annál is inkább, mert a Telenovela ötlete zseniális, jó lesz belátni a kulisszák mögé, ezen felül Evát is nagyon kedvelem :) Amint kiderül bemutató pontos dátuma, és pár infó, kép, mellékszereplők és így tovább, közlöm az oldalon!

1 hozzászólás

  1. Épp most olvastam Huffington Post-on, hogy Jencarlos Canela lesz a partnere a sorozatban. Így nálam már tuti nézős :3 (belinkeltem a nevemet, ha érdekel a cikk)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here