Főoldal Érdekességek Ajánló A Dal 2015: Dér Heni – Ébresztő

A Dal 2015: Dér Heni – Ébresztő

1
Oszd meg!

Tavaly ugyan nem jutott be a döntőbe Dér Heni az Ég veled című dalával, de még így is hatalmas sikereket ért el. Nem csak a rádiós listákon nyomatták ezerrel a slágert, hanem a youtube-on is több, mint három milliós megtekintést produkált. Igazi sikertörténet, és ez is azt bizonyítja, nem feltétlenül kell megnyerni A Dal-t ahhoz, hogy slágerré válhasson egy jó dal.

Dér Heni idén is visszatért, ezúttal az Ébresztő című dalával, aminek a szövegét Szabó Norbert jegyzi, és Heni ismét együtt dolgozott Burai Krisztiánnal.

Kiküldeném-e az Eurovíziós Dalfesztiválra? Nem. Jó kis dal ez, szívesen hallgatom. Erős a refrén is, tök jól dúdolható az egész, ráadásul Heni is egy remek énekesnő. Élőben is tök jól tolja. Viszont szeretném, ha egyedibb dal képviselhetne minket Bécsben. Olyasmi, mint az Ősz utca, vagy Boggie szerzeménye.

Persze, akkor sem leszek szomorú, ha netán Heni győz, mert tényleg tehetséges a nő, és a dal sem rossz. Meg ráadásul magyar nyelvű, ami kifejezetten szimpatikussá teszi. Hm, még a végén meggondolom magam :)

der-heni-ebreszto

1 hozzászólás

  1. Nem rossz dal… De hogy őszinte legyek, az idei mezőnytől nem vagyok elájulva…. :( Még kedvencet sem találtam köztük.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here