Főoldal Hírek Szerelem ajándékba a Story 5 műsorán!

Szerelem ajándékba a Story 5 műsorán!

0
Oszd meg!

A szenvedély száz színe mellett egy második telenovella is elstartol a Story 5 műsorán február 2-án.

A szerelem ajándékba – eredeti címén Mi corazón es tuyo – a mexikói Televisa produktuma, ami 2014-ben debütált, és napjainkra sem ért véget. Eddig 144 részt mutattak be, de lesz ez több is, mivel hatalmas sikerről van szó, perpillanat Mexikóban A szerelem ajándékba a legnézettebb telenovella.

A sikert jelzi az is, hogy soundtrack készült az albumhoz, amin többek közt dalra fakadnak a sorozat sztárjai, mint Paulina Goto, Pablo Montero és Silvia Navarro, illetve felkerültek a betétdalok is, amiket olyan sztárok adnak elő, mint Kaay és Axel vagy Marc Anthony.

szerelem-ajandekba-story-5

Juan Osorio telenovellája műfaját tekintve komédia, így epizódikus történetszálakkal operál, de eközben megvan a nagyobb, átívelő szál. Jellegét tekintve leginkább az itthon is nagy sikert arató Csacska angyalhoz lehetne hasonlítani, annál is inkább, mivel a hősnőnk egy szeleburdi, vicces lány, akinek gyerekekre kell vigyáznia, eközben pedig beleszeret a gyerekek édesapjába. És van egy gonoszunk is, aki naná, hogy apuci barátnője. De azért a hősnőnket sem kell félteni, éjszakánként egy sztiptízbárban táncol, mert nagyon kell neki a pénz. Egyébiránt ez egy szerethető, családi sorozat, a rúdtánc is csak egy poénforrás.

A szerelem ajándékba igazi sztárparádét vonultat fel, itthon is ismert színészekkel. A főbb szerepekben látható többek közt Silvia Navarro (Időtlen szerelem), Jorge Salinas (Megkövült szívek), Mayrín Villanueva (Amit a szív diktál), Pablo Montero (María del Carmen), Jorge Aravena (Kedves ellenség) és Fabiola Campomanes (Candy).

szerelem-ajandekba

A szerelem ajándékba 2015. február 02-án, 19:00-tól debütál a Story 5 műsorán.

Íme, a történet: Ana Leal egy jókedvű, optimista nő, akinek az az álma, hogy híres színésznő legyen és családot alapítson. Egy férfi klubban dolgozik éjszakánként, de a barátja Johhny – aki a managere – ahelyett, hogy segítené megvalósítani az álmát, inkább visszatartja. Még nehezebbé teszi a helyzetet, hogy mindenét elveszíti egy katasztrófában.

Ana kétségbeesetten arra kényszerül, hogy pénzügyi segítséget kérjen a klub managerétől és extra munkát kell vállalnia…

a-szerelem-ajandekba

22188 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here