Főoldal Hírek A FOX bemutatja a Red Band Society utolsó részeit

A FOX bemutatja a Red Band Society utolsó részeit

3
Oszd meg!

Sokan megszerettük a Red Band Society című szériát, a kritikai visszhangja is jó volt, de nagyon alacsony nézettséggel debütált a FOX műsorán a sorozat, és sajnos még abból is csökkent. Egyértelmű volt, hogy nem lesz sokáig maradása, így nem is meglepő, hogy a FOX elkaszálta a showt.

Összesen tizenhárom részt forgathattak le, amiből tíz már adásba került. A FOX most megerősítette, hogy a maradék részeket is bemutatják. Az 1×11 január 31-én, szombaton mutatkozik be, majd egy héttel később, február 7-én dupla résszel zárul a sorozat.

A hírek szerint az írók készültek a kaszára, legalább a tiniszálaknál lesz valamilyen lezárás, amit megannyi rajongó fogadott örömmel. Hazai premierről egyelőre nincs szó, de mivel az ABC Studios a gyártó, előbb-utóbb felbukkanhat az RTL Klub vagy az MTVA valamely csatornáján.

m_172_rbs_1sht_V2.indd

3 Hozzászólások

  1. volt már példa arra, hogy a rajongók kérésére visszahoztak egy sorozatot, és folytatták onnan, ahol abbahagyták? mert ezt a sorozatot tényleg kár, hogy elkaszálták, mert volt benne potenciál…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here