Főoldal Hírek A Dal 2015: Keresztes Ildikó – Hazád hazám lehet

A Dal 2015: Keresztes Ildikó – Hazád hazám lehet

2
Oszd meg!

Keresztes Ildikó újra nekifut A Dal-nak, és milyen jól teszi! Amúgy is már odakint lett volna a helye, ugyanis 2009-ben, miután Tompos Kátya visszamondta a részvételt, a Magányos csónak című dal szerzője joggal lobbizott, hogy Keresztes előadásával vonuljon nemzetközi színpadra a dal. Az MTVA akkor beintett, a választottjuk, Ádok Zoli pedig még a döntőbe sem jutott be. Hallgassátok csak meg, hogy milyen jól nyomja Keresztes a Magányos csónakot!

Idén tehát újra bekerült Ildikó a top 30-ba, én pedig nagyon örülök neki! A dalszöveget Márkus József írta, a zeneszerző Pálvölgyi Géza.

Kiküldeném-e az Eurovízióra? Igen! Keresztes Ildikó egy tökéletes hangú énekesnő. Ez a nő bármit el tud énekelni, a hangjától és az előadásmódjától elalélok. Az oké, hogy zsűritagnak nem szimpatikus, de amit énekesnőként művel, az előtt meg kell emelnem a kalapomat. Ráadásul a Hazád hazám lehet egy egész jó dal, nekem legalábbis tetszik. Oké, elismerem, kicsit megvan a “szokásos Eurovíziós ballada” jellege, ami általában negatívum, de Ildikó csodálatos hangjával nem feltétlenül az. Egy szó, mint száz, hajrá Keresztes!

Keresztes Ildikó | A Dal 2015 | Hazád hazám lehet
Keresztes Ildikó | A Dal 2015 | Hazád hazám lehet
3193 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Hát, én előzőleg nem szerettem a Dalban Keresztes Ildikót, pedig a száma jó volt, de valamiért nem kedveltem az előadásmódját. Ez a szám is jó, meglátjuk, meddig jut.

    • Őszintén kétlem, hogy sokáig eljutna. Nagyon sokan megutálták őt mentorként, úgyhogy nem látom őt nagy esélyesnek emiatt :/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here