A Dal 2015: Wolf Kati – Ne engedj el!

  0
  Oszd meg!

  Azok után, hogy Düsseldorfban már képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, Wolf Kati újra nekifut, és megpróbál kijutni Bécsbe. Vicces lesz amúgy, hogy A Dal 2012-ben még zsűritag volt, most meg három évvel később, mint előadó ítéltetik, de hát, ez is csak azt bizonyítja, hogy kicsi a szakma.

  Az amúgy nem meglepő, hogy egy országot kétszer képviselje ugyanazon előadó, gondoljunk csak az ír Jedwardra, vagy a Valentína Monettára, aki háromszor ment a Dalfesztiválra San Marino nevében. Tehát nekem azzal alapvetően semmi bajom nincs, ha dupláz, netán tripláz egy előadó, ha megérdemli.

  Kiküldeném az Eurovíziós Dalfesztiválra? Talán. Első hallgatásra nem ájultam el a Ne engedj el!-től, olyan semmilyennek találtam. Aztán a biztonság kedvéért meghallgattam még párszor, mostanra pedig már teljesen beleszerettem. Szóval, minden hibája ellenére igazán közel férkőzött a szívemhez a dal, ráadásul Wolf Katit is nagyon kedvelem.

  Mégsem merem egyértelműen azt mondani, hogy ő legyen a győztes. Kíváncsi leszek előtte a színpadi képre, a hangok tisztaságára és persze jó lesz egyben látni a teljes mezőnyt is. Magát a dalt tehát megszerettem, és várom miként hallom vissza a műsorban.

  Wolf Kati - Ne engedj | A Dal 2015 | Fotó: Nánási Pál
  Wolf Kati – Ne engedj el! | A Dal 2015 | Fotó: Nánási Pál

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here