Főoldal Hírek Nyolc sorozat kapott új évadot a The CW-n

Nyolc sorozat kapott új évadot a The CW-n

11
Oszd meg!

Remek hírekkel szolgálhatok! A The CW csatorna berendelte nyolc sorozat folytatását, így ezek biztosan képernyőn lesznek jövőre is.

 • Arrow – negyedik évad
 • Jane the Virgin – második évad
 • Reign – harmadik évad
 • Supernatural – tizenegyedik évad
 • The 100 – harmadik évad
 • The Flash – második évad
 • The Originals – harmadik évad
 • The Vampire Diaries – hetedik évad

A berendelések közt akad jó pár meglepetés is, hiszen csak a nézettséget tekintve eléggé kétesélyes volt a Reign és a Jane the Virgin folytatása is. És igen, jól látjátok, az összes őszi sorozat képernyőn lesz jövőre is.

the-cw

Ezek a sorozatok segítettek meghatározni a CW mai arculatát. Otthont adunk intelligens, provokatív, minőségi sorozatoknak, elsősorban a felnőtt közönséget becélozva” – nyilatkozta a CW elnöke, Mark Pedowitz. Kiemelte azt is, hogy így, a berendelés miatt a producerek már most elkezdhetik tervezni, hogy mi is legyen a következő szezonban, így a már bejáratott márkák garantálják a minőséget.

További hír a The CW háza tájáról, hogy kihirdették a midseason menetrendjét. A The 100 március 11-én lepihen, helyére a Supernatural érkezik március 18-tól. Egy nappal korábban, a The Flash felvezetésével debütál keddenként az iZombie.

Április 10-én megújul a CW péntekje is. 8-tól érkezik a Cedric’s Barber Battle, ezt követi a Whose Line is it Anyway? új szezonja. 9-tól a The Messengers sorozat debütál a csatornán.

the-cw-izombie the-cw-messengers

11 Hozzászólások

 1. Nagyon boldog vagyok, de azért ezekre számítottam. :) Mégis, jó látni, hogy biztos az egész. A Hart of Dixie-n meg sem lepődöm, hogy nem rendelték be. :/
  Bár remélem a Supernatural-ból ez lesz az utolsó évad, behoztam magam vele, de megint lepihentettem a 10. évad első része után. Tibi, te tervezel valamikorra SPN darát? :D

  • Évek óta tervezem a Supnat darát, de telnek az évek, egyre több évad halmozódik fel, szóval kétlem, hogy visszatérnék.

 2. Nem értem miért kell még kínozni minket a TVD-vel. Kénytelen vagyok otthagyni, de Julie Plec leállhatna már… :D

 3. A TVD újabb évadának nagyon nem örülök mert rettentő értelmetlen már az egész.a Supnatnak viszotn nagyon.tud még mit mutatni az a sorozat ennyi év után is.az új évadot imádom.Tibi please apránként hozd fel magad :)

  • Hatalmas a lemaradás, mire behoznék egy évadot ezek csinálnak három újat :D Viccet félretéve valamikor szerintem rávetem magam, mert nagyon szimpatikusak a srácok.

   • Szia, én is ajánlom a Supernaturalt.
    Darálom én is szorgalmasan, most az 5. évad elején tartok.
    Mivel viszonylag függetlenek a részek, nézhető kisebb kihagyásokkal is.
    Én mindig 2-3 sorozatot nézek párhuzamosan, most éppen a Sírhant művek és a Kaliforgia van még terítéken.

    • Nehéz ám Odaátot darálni mert tényleg annyi évad van már belőle, hogy amíg csak azt nézem, megnézhetnék helyette vagy 10 sorozatot, amiből legalább 3 jobb lenne, mint a SupNat. Legalábbis most így tűnik :) De ez csak saját vélemény.

 4. Érdekes lett volna, ha HOD-ot berendelik, mikor még csak egy rész volt : DDD arra max később kerül sor, az már más kérdés, hogy sztem sem fogják, meg elm úgy forgatták ezt az évadot, hogy lezárás is lehet (szerencsére).

  A Jane és a Reign kivételével az összeset nézem úgyhogy nagy öröm van : )

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here