Izgalmas újítással jelentkezik a Rising Star!

4

A múlt heti Rising Star adásban Majka és Ördög Nóra drámai újítást ígértek, de csak nem mondták el, hogy mire is gondolnak. A héten azonban lehullt a lepel, és kiderült, miként fest majd a vasárnapi adás. Az ötlet előtt emelem a kalapom, csak arra leszek kíváncsi, miként kivitelezik majd ugyanezt, amikor páratlan számú énekesük marad. Alább elolvashatjátok a Tv2 sajtközleményét az újításról!

02-sor

Sajtóközlemény: Felborulnak az erőviszonyok a Rising Starban

Vasárnap drámai pillanatokkal folytatódik a Rising Star. A TV2 tehetségkutatójában ezúttal a tíz döntős párokba rendeződve, egymással küzd meg a biztos továbbjutásért. A magasabb százalékot elérő énekes automatikusan a következő fordulóba jut, míg az erőpróbában alul maradt tehetség a veszélyzónába kerül, ahonnan valaki ezúttal is búcsúzik a műsortól.

Szén Alexandra örülhet, könnyű ellenfelet kapott | Fotó: Tv2

Szén Alexandra örülhet, könnyű ellenfelet kapott | Fotó: Tv2

Újabb izgalmakkal folytatódik a Rising Star. A tíz döntősnek vasárnap egymással kell megküzdenie a biztos továbbjutásért. Öt páros lép majd színpadra, és garantáltan felborulnak az erőviszonyok, hiszen olyan énekesek is a kiesés szélére kerülnek majd, akik eddig magabiztosan meneteltek adásról adásra. A nagy erőpróbát követően ugyanis, aki nem győzi le párját, a veszélyzónába jut. A legkevesebb százalékot elérő énekes a műsor végén ellenfelet választ magának a veszélyzónába került társai közül, hogy egy párbaj után kiderüljön, kinek kell búcsúznia a Rising Star versenyétől.

A január 11-i Rising Star párosításai:

  • Kovács Gyopár – Várhegyi Lucas Palmira
  • Szén Alexandra – Udvarias Anna
  • Palmer Izsák – Peter Sramek
  • Fehérvári Gábor Alfréd – Czibi Norbert
  • Gondi Helén – Singh Viki
Gondi Helén és Singh Viki "dívák párbaja" érdekes lesz | Fotó: Tv2

Gondi Helén és Singh Viki “dívák párbaja” érdekes lesz | Fotó: Tv2

1404 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.4 hozzászólás

  1. Óóóó, ez izgi. Ez legalább kiküszöböli azt, amit pár hete én már felvetettem, hogy mi van ha mindenki 70% fölé kerül. Ezzel már csak az a gond, hogy mi lesz jövő héten, amikor 9-en lesznek és nem bírják párokba rendezni őket megint. Szóval jobb lenne olyan stratégiát kitalálni, amivel végigmehetne a műsor, mert nekem elég zavaró, hogy 2-3 hetente új szabály lép érvénybe de ez van. Meg persze az, hogy “a veszélyzóna veszélyeeees” :)

    • Hm, talán majd hárman párbajoznak egy ízben. Mondjuk a három legtöbb, vagy legkevesebb százalékot elérőt osztják be.

  2. Szegény Gyopár, szerintem biztos a kiesése. Azt viszont remélem, hogy Fehérvári Gábor és Czibi Norbert közül Gábor jut tovább, szerintem Norbit túlságosan sztárolják ahhoz képest, hogy múlt héten szerintem elég gyenge volt.

Leave A Reply