Főoldal Érdekességek Interjú The Flash: Grant Gustin Interjú

The Flash: Grant Gustin Interjú

3
Oszd meg!

Végre, beérett a hosszú munka gyümölcse, és Grant Gustin igazán elégedett lehet. A Glee-ben, és számos Broadway showban feltűnt színész most a The Flash főszerepével hódít.

A színésszel készült interjút Alison fordításában olvashatjátok. Köszönet a fordításért! Alison sorozatokkal foglalkozó oldalát itt nézhetitek meg.

02-sor

Interjú Grant Gustinnal | Fordította: Alison

– Mikor kezdtél el táncolni?

8 évesen kezdtem el a sztepptáncot, az “Ének az esőben” miatt. Újrajátszottunk filmeket a testvéreimmel. Beraknám a “Grease” címu filmet, és a húgom (Gracie) lenne Sandy, a bátyám (Tyler) pedig Kenickie. Végül elkezdtem egy közösségi színházban szerepelni.

Mikor másodéves voltam a középiskolában, elkezdtem New Yorkba járni és sorozatokat nézni. Kezdtem rájönni, hogy ez a karrierem és az életem végéig tudnám ezt csinálni.

Az Elon egyetemen, észak Karolinában felvételiztem és egy broadway előadásban, a “West Side Story“-ban kaptam szerepet. Az anyukám megengedte, hogy otthagyjam a sulit emiatt. Egy évig csináltam ezt az egészet, aztán találkoztam a menedzseremmel. Szerepet kaptam a “Glee”-ben és Los Angelesbe mentem.

grant-gustin-glee

– Tudnál beszélni a Glee-ben szerzett tapasztalataidról?

Beléptem valamibe, ami már tele volt rengeteg jó színésszel, akik korombeliek. Nagyon barátságosak voltak. Így könnyebb volt beilleszkedni a tévés világba.

– Hogy maradsz mindig fitt a The Flash-ben lévő szerepedhez?

Régen táncoltam. De fizikailag is aktív maradtam, annak ellenére, hogy négy éve befejeztem a táncot.

A saját elfoglaltságom tart engem formában. Úgy tűnik, hogy a készítőknek semmi bajuk ezzel és beleépítik a soványságomat a szerepbe.

– A való életedben is ilyen gyorsan haladsz?

Gyors voltam az iskolában. Mindenki mennydörgésnek nevezte a lábamat, mert nagyon messzire el tudtam rúgni a labdát és gyorsan futottam.

Ahogy fut a show, ez csak egy kombinációja a dolgoknak. Egy futópadra tettek engem, ami előtt egy zöld képernyő volt. Rohanok és rám fúj a szél, ez olyan látszatot kelt, mintha tényleg nagyon gyorsan mennék.

Emellett körülbelül 16.000 képet csináltak az arcomról és a testemből, így létre tudtak hozni egy digitális másolatot a testemből. Szóval ott leszek én, miközben futok és ez átváltozik digi-duplába, aztán ők átváltoztatják ezt az egészet és olyan leszek, mintha én lennék a világ leggyorsabb embere.

Fordította: Alison

grant-gustin-the-flash

2731 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Az utóbbi napokban kezdtem el a Flasht és azt hiszem, nagyon jól döbtöttem, hogy belevágtam.
    Már nyáron nézegettem a trailert, de aztán eddig valahogy kimaradt és most eszembe jutott és még időm is van rá.
    Grant Gustin egyszerűen tökéletes a szerepben, nagyon szeretem az arckifejezéseit, hiszen iszonyú helyes, a vigyorát, egyszerűen csak fel nem foghatom, hogy eddig miért nem sikerült neki az áttörés. Már a Glee-ben is kedveltem de nem is tudtam elképzelni, milyen lesz majd főszereplőként.
    Elbír-e egy ekkora feladattal. Semmi kétség, hogy igen. Ugyan nem láttam az összes részt a Flashből MÉG, de már most szinte a kedvencem. Azért szinte, mert azért még van pár, amiket nem szívesen fokozok le, de egy szó mint száz, Grant a kedven színészeim közé került.

      • Én tegnap végeztem, bár nem akartam nagyon darálni, mert már az első pár rész után láttam, hogy imádni fogom és most várni kell a folytatásra, de az biztos, hogy Grant nélkül nem lenne ugyanaz, lehet, hogy nem is figyeltem fel volna rá, mert nem vagyok egy nagy Arrow rajongó, de miatta még beterveztem, hogy azokat a részeket azért megnézem az Arrowból, amikben szerepel.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here