Főoldal Hírek Idén három The Originals könyv is megjelenik!

Idén három The Originals könyv is megjelenik!

7
Oszd meg!

Idén három regény is megjelenik az Egyesült Államokban a The Originals című tévésorozat alapján. A regények írója elviekben a sorozat egyik kreátora, Julie Plec asszonyság, de a gyakorlatban ez inkább úgy szokott működni, hogy felbérelnek egy írót, aki megírja a történetet Plec-asszonyság instrukciói alapján. Plusz azért azt tegyük hozzá, hogy a fülszövegek szerint azokat a sztorikat érintik, amikre már a sorozatban kitértünk, tehát túl sok újdonságot vélhetően nem tartalmaznak majd ezek a könyvek.

Az első kötet, a The Rise január 27-én jelenik meg. Itt érkezik meg Elijah, Klaus és Rebekah New Orleansba, hogy végre otthonra leljenek. Klaus találkozik egy veszélyes nővel, Vivianne-el, Elijah azon munkálkodik, hogy biztonságosabbá tegye a várost a családja számára, Rebekah pedig korábban beleszeret egy francia kapitányba.

the-originals-book-1

A második kötet, a The Loss március 31-én debütál az Egyesült Államokban. Miután egy hurrikán elpusztította New Orleanst, a Klaus, Elijah és Rebekah összefog, hogy újjáépítsék a várost. 1766-ot írunk, a boszorkányok még itt élnek, a vérfarkasok elmenekültek. Klaus azonban hatalmat akar, igazi, nagy erőt. Amikor végre talál egy boszorkányt, aki a segítségére lehet önfeledt boldogság járja át, és nem is sejti, hogy a boszorkány is kihasználja őt, hogy felszabadítson egy évszázados átkot, és visszahozza őseit az élők sorába, hogy a boszorkányok szerezzék vissza a New Orleans feletti uralmat.

the-originals-book-2

A harmadik rész, a The Ressurection május 26-án jelenik meg az Államokban. 1788-ban járunk, Klaus, Rebekah és Elijah újból elveszítik New Orleanst. Klaus merész lépésre készül, vámpír hadsereget toboroz, hogy egyszer és mindenkorra kiűzze a városból a vérfarkasokat. Eközben Elijah figyelmét felkelti egy gyönyörű és titokzatos boszorkány. Rebekah megelégeli testvérei viselkedését, és útra akar kelni, hogy megtalálja az igazi otthonát és a kulcsot a családja halhatatlanságát illetően. Ahogy a harcok dúlnak a testvéreknek abban kell hinniük, ami a legfontosabb: a családban!

the-originals-book-3

7 Hozzászólások

 1. Komolyan kíváncsi vagyok, bár szerintem csalódás lesz ugyanúgy, mint a Vámpírnaplók könyvsorozat. Rendszeres könyvtárba járó vagyok, és mivel a mi könyvtárunkban nem volt egyetlen Vámpírnaplók kötet sem, vettem egyet. Csak pénzkidobás volt!!!!!!!! Azokat az akciókat nem lehet leírni, amik ezekben a filmekben vannak, és leírva még “nyálasabb” a történet. Nő létemre is túl sok volt nekem. Remélem, ez a könyvsorozat annál jobb lesz. Ha valakinek lesz személyes tapasztalata, szívesen olvasnék róla kritikát!

  • A Vámpírnaplók egy kicsit más. Ott volt egy eredeti trilógia, azok alapján készült a sorozat, majd a sorozat létrejötte után folytatták a trilógiát, L.J. Smith neve alatt futott, de bérírók írták azt is. Az viszont tény, hogy az akciókat jobban meg lehet mutatni a képernyőn :)

   • Tudom, hogy eredetileg trilógia volt, és olvastam is a kritikádat róla. Mivel 7/10-re értékelted, el is szeretném olvasni őket… Hiszek Neked, hogy az még élvezhető volt. Én csak egy “bérírós” kötetet olvastam, és az tényleg kiverte nálam a biztosítékot… Kb. ugyanolyanokat tudtam volna írni róla, mint Te a “Damon a szemembe köpött” c. kritikádban. :-) Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok The Originals könyvekre! Ha tudom, majd elolvasom őket, de azért remélem, hamar olvashatok ezzel a sorozattal kapcsolatos kritikát Tőled és más olvasóktól is… Abszolút megjósolhatatlan, hogy pozitív vagy negatív megítélés alá esnek-e… :-D

    • Az eredeti trilógiát ajánlom, nekem az bejött, még így, utólag visszaemlékezve is. A bérírósokba direkt bele se olvastam… Attól tartok, hogy a The Originals könyvek is olyanok lesznek :/ Mindenesetre majd ha megjelenik itthon is, igyekszem írni róla :)

  • Sajnos nem tudom, tervezik-e kiadni magyarul is. Valószínűleg akkor lehet aktuális, ha a The Originalst bemutatja itthon valamelyik csatorna.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here