Főoldal Érdekességek Ajánló Az öt kedvenc külföldi dalom 2014-ből

Az öt kedvenc külföldi dalom 2014-ből

4
Oszd meg!

2014-ben rengeteg vidoeklipet megmutattam nektek az oldalon, és bizony, sok olyan dal is volt, amit egyszerűen imádtam, és sajnálom, hogy nem kerülhetett be a legjobbak közé, de szűkös a lista…

Érdekességként annyit fűznék hozzá, hogy nagy-nagy kedvenceim, azaz Demi Lovato és Miley Cyrus 2014-ben egy olyan dalt sem produkáltak, amitől így, utólag annyira el lennék ájulva, hogy a listán lenne a helyük. Pedig Demi több duettel is próbálkozott, de a mezőny meg nagyon erős…

Egy biztos, tavaly rengeteg jó dal született külföldön is, (a magyarokról holnap emlékezem meg), a döntésem sem volt egyszerű, de íme, a saját toplistám, öt olyan dallal, amit nagyon szerettem 2014-ben!

02-sor

Eli Lieb – Zeppelin

eli_lieb

Take all my love
A summer night with you and Zeppelin
T-shirt and jeans, I got some wheels
I’ll take you where you wanna go
Eli Lieb - Zeppelin

Nagyon rákattantam Eli Lieb Youtube-csatornájára. Hihetetlen jó cover videókat csinál a srác, de az önálló dalai is odacsapnak keményen. A nagyon jó felhozatalból a Zeppelin a kedvencem. Alig várom már, hogy igazán világhírű legyen Eli, és vele legyen tele a rádió, a zenecsatornák (két reality között persze) és persze a net. Úgy érdemelné!

02-sor

Meghan Trainor – All About That Bass

Meghan Trainor

Yeah, my mama she told me don’t worry about your size
She says, “Boys like a little more booty to hold at night.”
You know I won’t be no stick figure silicone Barbie doll
So if that’s what you’re into then go ahead and move along
Meghan Trainor - All About That Bass

Szégyenszemre nem írtam külön bejegyzést erről a csodálatos dalról. Mentségemre szóljon, csak későn értesültem a létezéséről, viszont sikerült rongyosra hallgatnom. Nem csak a dallamvezetését imádom, hanem azt a csodálatos üzenetet is, amit eme dal közvetít. Még több ilyet, és máris boldogabb ember leszek!

02-sor

Nick Jonas – Jealous

nick-jonas-zene

You’re the only one invited
I said there’s no one else for you
‘Cause you know I get excited, yeah
When you get jealous tooNick Jonas - Jealous

Van egy olyan sejtésem, hogy sokak számára a 2014-es év felfedezettje a legfiatalabb Jonas testvér volt. Kétségkívül már régóta ismert a Jonas Brothers tagjaként, de az új szólóalbumával olyan megújulást produkált, hogy az valami hihetetlen. Akármelyik dalát rátehettem volna a toplistámra (a Chains is király), mert csodás zenékkel nyomul a srác. Ráadásul isteni nyilatkozatokat ad, a fotósorozatairól nem is beszélve. Plusz még a Kingdom című sorozatban is odapakolta magát kőkeményen. (Tudom, még idén csekkolni fogom :))

02-sor

Quvenzhané Wallis / Sia – Opportunity

annie

Big dreams becoming real tonight
So, look at me and this opportunity
You’re witnessing my moment, you see?
My big opportunity
Yeah, I won’t waste it
I guaranteeQuvenzhané Wallis / Sia - Opportunity

Imádtam a 2014-es Annie feldolgozást. Nem csak, hogy imádtam, hanem oda meg vissza vagyok tőle, akárcsak a dalaitól. A filmben az Oppurtunity Quvenzhane Wallis előadásában hangzik el, és őszintén szólva, tőle egy picit jobban tetszik a dal. Kétségkívül jobb hangja van Siának, de odafigyelve a dalszövegre valahogy hitelesebbnek, és hogy is mondjam, fájóbbnak hangzik ez a dal Quvenzhane Wallistól. De a Sia-verzió is csudajó!

02-sor

Taylor Swift – Shake it Off

taylor-swift

‘Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate (haters gonna hate)
I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off
Taylor Swift - Shake it Off

Ez a dal örök szerelem marad a számomra. Nem is szaporítom feleslegesen a szót, ebben a posztban mindent leírtam, ráadásul még 2014 nyarának a legjobb dala is a Shake it Off lett, legalábbis szerintem.

4 Hozzászólások

  1. Uh de örülök, hogy te is szereted az all about that bass-t, nekem is sikerült mar rongyosra hallgatnom én az összes több dalát is szeretem és már csak 7 nap hogy megjelenjen a TITLE nevezetű első albuma!!! :D

  2. Én eddig miért nem ismertem Eli Lieb-et? Mostantól biztosan rajta tartom majd a szemem. :D
    Köszi érte.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here