Főoldal Hírek A CBS 2014/15-ös újoncai

A CBS 2014/15-ös újoncai

0
Oszd meg!

A CBS az a csatorna, ami nyugodtan megengedhet magának pár bukást, hiszen az NCIS és a The Big Bang Theory mellett több betonbiztos, igencsak nézett sorozattal rendelkezik. 2014 őszén öt újonc sorozatot mutattak be, amik hozták a kötelezőt, más csatornán biztos nagy siker lenne mind, ezekkel a számokkal, azonban a CBS-en van, aminek ez a mostani nézettség kevés lesz.

Akadt hatalmas és nem várt siker, mint a Madam Secretary, ami csont nélkül a legnézettebb vasárnap esti sorozat a csatornán. Bukás is kijutott, a The McCarthys – felvezetés ide, vagy oda – sajnos nem találta meg a közönségét.

A CBS őszi újoncainak a pilotkritikáim alapján 5.2/10 az átlaga, ami nem is lep meg, hiszen sosem voltam nagy rajongója a csatorna sorozatainak, leszámítva egy-két örök kedvencet, mint A férjem védelmében és a 2 Broke Girls.

Alább több információt találtok a CBS újoncairól, illetve a sorozat címére kattintva eljuthattok az epizódkritikához is. Ha más csatorna újdonságaira is kíváncsiak vagytok, itt az összesítés!

A cikksorozat többi része: ABC + CBS + FOX + NBC + The CW

02-sor

MADAM SECRETARY

cbs-madam-secretary

Gyenge történet, erőltetett karakterek, unalmas központi szál. Ezek jellemezték a pilotot, ami így csalódást is okozott. A többi részére nem is vagyok kíváncsi.Idézet a Pilotkritikámból

Vasárnap esténként szerencsétlenkedni szokott a CBS, ugyanis sem A férjem védelmében, sem A Mentalista nem hoz kiemelkedő nézettséget a 18-49 éves korosztály körében. A Madam Secretary viszont remek adatokat prezentál, így nem is meglepő, hogy október 27-én berendelték a teljes első évadot. A folytatás is garantáltnak látszik.

02-sor

NCIS NEW ORLEANS

cbs-ncis-new-orleans

Alapvetően nem annyira az ördögtől való ez a nyomozós cucc. Egyszerű kis sorozat ez, ami kikapcsolja és szórakoztatja azokat, akik csípik a nyomozós sorozatokat. Mindettől függetlenül én rohadtul untam az NCIS: New Orleans-t.Idézet a Pilotkritikámból

Egy pillanatig sem volt kérdés az új NCIS-klón sikere. A teljes első évad már október 27-én be lett rendelve, és vélhetően még öt év múlva is képernyőn lesz a show. A nézők pedig vélhetően szeretni fogják. Már aki néző marad…

02-sor

SCORPION

cbs-scorpion

A karakterek alapvetően papírmasék, láttuk már őket ezerszer. A látvány tetszett, sokat költhettek a pilotra, szóval ez tipikusan a Szirmai Gergő-által emlegett “autópornó“, csak a tévében. Történetileg komoly gondok voltak, de egynek elment, a folytatásból viszont nem kérek.Idézet a Pilotkritikámból

Csodálatos felvezetést kapott a Scorpion, és nagy meglepetésre a sorozat az elején meg is tartotta a The Big Bang Theory nézőinek a nagy hányadát. A CBS mindezt meghálálva október 27-én berendelte a teljes első évadot.

A sorozat mostanság 2.0.-ás 18-49 demót produkál, amit ha megtart, nagy eséllyel megkapja a második évadra szóló berendelését is.

02-sor

STALKER

cbs-stalker

Alapvetően jó ötletnek tartom a sorozat koncepcióját, mert azt erősíti, hogy még időben el lehet csípni a zaklatókat, és a való életben pedig olyan pozitív üzenetet közvetít az áldozatok felé, hogy nyugodtan jelentkezzenek a rendőrségen. Persze megvan az árnyoldala is, remélem senki nem kap kedvet, hogy zaklatósat játsszon.Idézet a Pilotkritikámból

Ahogy az várható volt, a sorozat hamar megtalálta a maga közönségét. A saját sávjában több alkalommal is legyőzte a riválisait a kereskedelmileg kiemelt, 18-49 éves korosztályban, így sikersztoriról beszélhetünk.

A CBS már be is rendelte a folytatást, az első évad húsz epizódos lesz. Ha nem csökkennek a nézettségi adatok, akkor sanszos a második évad is.

02-sor

THE MCCARTHYS

cbs-the-mccarthys

Már maga a pilot is odacsapott amúgy, de pont a második rész volt az, ami feltette az i-re a pontot. Ott kapott el legjobban a feeling, különösen a központi probléma miatt, és ott záporozott a legtöbb egysoros is. Kétségkívül kötelező néznivaló lesz, és remélem, hogy a kasza előtt elkészült részek is legalább annyira jók lesznek, mint az első kettő volt. Idézet a Pilotkritikámból

Nagyon megküzdöttek azért, hogy a The McCarthys sorozat legyen, ugyanis csak másodszori próbálkozásra lett berendelve a pilot. A nézettség sajnos elég gyér, ezért is ért nagy meglepetésként, hogy december 1-én a CBS berendelt még két részt a sorozathoz.

A The McCarthys első – és vélhetően egyetlen – évada tizenöt részes lett. Így jártam anyátokkal rajongók figyelem: vendégszereplőként Alyson Hannigan is csatlakozott a sorozathoz!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here