Főoldal Hírek Rising Star: Ádám Krisztián a kieső

Rising Star: Ádám Krisztián a kieső

5
Oszd meg!

A karácsonyi szünet után ma este tért vissza a Tv2 képernyőre a formabontó Rising Star, hogy bebizonyítsa, egy tehetségkutató műsor is lehet igazán izgalmas. Az adás során tizenegy előadó lépett színpadra, közülük hárman nem tudták megemelni a falat. Udvarias Anna megúszta a párbajt, Kovács Gyopár ugyanis Ádám Krisztiánt hívta ki.

A párbajt Gyopár kezdte, aki 63%-ot ért el. Őt követte a tizenkilenc éves, kétgyermekes apuka, Ádám Krisztián. Már a párbaj dala előtt teljesen letörten és megsemmisülten állt a színpadon, ez kihatott a produkciójára is, így a fal sem emelkedett fel. Így Krisztián a mai kieső.

Habár a műsor elején Nóra azt ígérte, elmondják milyen meglepetéssel és csavarral készülnek a formátumot illetően a jövőhétre, végül nem árulták el, így csak jövőhéten derül ki (ami elég bunkóság így). Mindenesetre én legkésőbb kedden érkezem egy kritikával a mai adásról.

Ádám Krisztián a Rising Star újabb kiesője
Ádám Krisztián a Rising Star újabb kiesője

5 Hozzászólások

  1. Én nem bántam Krisztián kiesését. Nekem ő inkább az a bárzongorista szint, akit el-elhallgat az ember, de hamar ráun. Nekem nem fog hiányozni a műsorból.
    Gyopár sem túl erős, bár nekem a Szállok a dallal tetszett tőle, de láthatóan neki sem sok van már itt hátra.

    A műsor tetszett, várom a kritikát :)

    • Az biztos, hogy Gyopár vagy Anna távozik legközelebb. És igen, Krisztián tényleg az a típus – vagy bár ő is húsz évet és Kökény Attila-stílusban, érett pasiként kitör ebből a szerepből.

  2. Tegnap néztem (szokásommal ellentétben) a műsort és igazából nem volt rossz viszont az énekesek produkciói nem voltak túl átütőek. A Wolf Kati szám kifejezetten nem tetszett, nagyon az áriára ment rá ahol pedig inkább erő kellett volna

  3. Krisztián tényleg gyenge volt. A fiúnak nagyon jó hangja volt de elég gyenge dalokat választott én szívesen meghallgattam volna tőle valamelyik mai külföldi slágert is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here