Főoldal Érdekességek Ajánló A Dal 2015: Bogi – World of Silence

A Dal 2015: Bogi – World of Silence

2
Oszd meg!

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Bogi A Dal felfedezettje. A még mindig csak 17 éves énekesnő már a 2013-as A Dal-ban is feltűnt, de tavaly jött neki igazán össze az élet. A We All bekerült a top 4 dal közé a harmincból! Bár a nézői voksok alapján nem Bogi képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, de a rádiók igazi slágerré tették a dalt, akárcsak Bogi nyári újdonságát, a Feels So Right-ot.

Ezúttal a World of Violence szerzeménnyel indult neki, a dalszöveget Halász Péter és Tóth G. Zoltán szerezte. Bogi nagyon is komoly témáról énekel, a dalszöveg a világ kegyetlenségére mutat rá, felhívja a figyelmet a világ problémáira. Magyarul a dalszöveget itt olvashatjátok el!

Kiküldeném-e az Eurovízióra? Igen! Oda és vissza vagyok azokért a dalokért, amik üzenetet hordoznak, amik nem csak a szerelemről szólnak, hanem tenni próbálnak a változásért, amik felhívják a figyelmet a problémákra. A World of Violence ilyen dal, büszke lennék, ha Bogi Európa legnagyobb színpadán állva, Magyarországot képviselve énekelne ezekről a komoly dolgokról.

Ami magát a dalt illeti, ha eltekintek a csúcs dalszövegtől, akkor is tetszik a dallamvezetés, imádom, ahogy a refrén belemászik a fülembe, Bogi hangja pedig egyre jobb. Bár még mindig nagyon fiatal, de úgy érzem kellő gyakorlással most már helyt állna az Eurovízión. Hajrá!

bogi-world-of-violence

2 Hozzászólások

  1. Ez tényleg egész jó. Más kérdés, hogy maga a zene annyira nem magával ragadó, mint a We all… Kérdés persze, hogy mi kell az Eurovízióra.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here