Főoldal Érdekességek Érdekességek 2014 legvonzóbb hölgyei a sorozatok világából

2014 legvonzóbb hölgyei a sorozatok világából

12
Oszd meg!

A pasis-kiadás után következzen tíz hölgy az amerikai tévésorozatok világából, akik nem csak külsejükkel, hanem a tehetségükkel is igazán lenyűgöztek. Olyan színésznőket gyűjtöttem össze, akiket nagyon szeretek, akiknek figyelem a munkásságát és bárhol is bukkanjanak fel, örömmel látom őket.

A színésznők átlagéletkora 30 év, a legfiatalabb 25, a legidősebb szereplő(k) pedig 37 éves(ek). Biztos kimaradt pár olyan színésznő, akinek helye lett volna a listán, de hát, majd egy következőn :)

02-sor

Claire Holt (26) – The Originals

claire holt

02-sor

Emily VanCamp (28) – Revenge

Emily VanCamp

02-sor

Eliza Taylor (25) – The 100

Eliza Taylor

02-sor

Katherine Heigl (36) – State of Affairs

State of Affairs - Season 1

02-sor

Kerry Washington (37) – Scandal

Kerry Washington

02-sor

Lea Michele (28) – Glee

Lea Michele

02-sor

Molly Tarlov (27) – Awkward

Molly Tarlov

02-sor

Nina Dobrev (25) – The Vampire Diaries

The CW Network's 2014 Upfront Presentation

02-sor

Sarah Michelle Gellar (37) – The Crazy Ones

Sarah Michelle Gellar

02-sor

Shay Mitchell (27) – Pretty Little Liars

Shay Mitchell

12 Hozzászólások

 1. Hu, nekem csajok közül – ahogy megfigyeltem XD – leginkább a kicsit sötétetebb bőrűek, sötétebb hajúak “jönnek be” :)

  Nagyon sokáig Naya Rivera vezette nálam a sort, egyszerűen gyönyörű + Shay Mitchell … igaz nem sorozat, de idevenném a X Factor UK-t hogy megemlíthessem őket :) az előző két hölgy mellé tartozik még Nicole Scherzinger. + aki abszolút “szerelem” az Cheryl Cole, annyira gyönyörű, hogy arra szavak nincsenek, az akcentusával meg mint vmi angol hercegnő.

  Nem írok többet, mert én is tudnám sorolni a listát…

 2. Nem vagyok annyira sorozatfüggő, úgyhogy a 10-ből csak 4-et ismerek, de ha pasi lennék, biztosan, én is őket választanám… :-) Olvia Wild, Emily Deschanel, Cote de Pablo, Candice Accola… Még női szemmel is!

 3. Végre van egy PLL szereplő a listádon :) :D Egyébként nálam abszolút kedvenc Emily VanCamp :) Imádok őt…zseniális színésznő, és csodaszép is. :)

   • Ha választanom kéne Emily és Shay között nem tudnék….de csak azért mert Em szerintem jobb színésznő, de a PLL meg a szívem csücske….és imádom benne Shay-t . Nem tudnék választani…szépek és tehetségesek. :) Szeretem ezt a párosítást… és nem mellékesen egyikőjük sem ostoba a magánéletükben :) Akit amúgy nem tettem volna fel a listára az Nina… engem irritál….

 4. A 3 kedvencem közül Claire szerepel a listában.
  Viszont nagy csalódás, hogy nem került fel a listára Marie Avgeropoulos (The 100) és Lucy Hale (PLL) :(

  • A kedvenc alatt értsd = legszebb :D Szóval nálam a Top 3 Claire Holt, Marie Avgeropoulos és Lucy Hale. Sorrendet nem hiszem, hogy tudnék tenni, de Marieból se nézné ki az ember, hogy már 28.

   • Marie korán én is rendre meglepődöm, simán kinéz tinilánynak :) Sajnos nem tud az ember olyan listát írni, ami mindenkinek megfelel :)

 5. Nekem még nagy kedvenc Blanca Suárez (Internátus, Bárka). Ahol dolgozom, ott a közelben van egy Intimissimi bolt és mindig megcsodálom, hogy milyen szép (ugye ő a reklámarc).

 6. Claire, Nina és Lea nálam is biztosan szerepelt volna. Éb még Adelaide-et is hozzáadtam volna és ahogy átgondoltam a TVD-ből Liv is gyönyörű és nagyon szeretem hallgatni, ahogy beszél, ő nem ftétlenül valaki, akinek a pályáját követni fogom, de most így gondolom

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here