Főoldal Érdekességek Ajánló Szívek doktora: Az első magyar promó videó!

Szívek doktora: Az első magyar promó videó!

6
Oszd meg!

Hétfőn debütál az M1 műsorán a Hart of Dixie – magyar keresztségben Szívek doktora – című The CW sorozat. A premiert már nagyon várom, a magyar hangokat itt csekkolhatjátok, alább pedig megnézhetitek az első magyar promót! A felvételért hálás köszönet Solya24-nek! A promóban már hallható némi szinkronos részlet is, ennyi alapján minőségi munkának tűnik.

szivek-doktora

6 Hozzászólások

    • Aki felirattal szokta meg és szerette meg, valószínűleg nem lesz teljesen elégedett. A déli akcentus például tuti el fog tűnni. Viszont bízom az m1-ben és a minőségi szinkronban :)

  1. Jaj, nekem George magyar hangja nagyon nem passzol így első hallásra, pedig azt hittem, Viczián Ottó illeni fog hozzá, de egyelőre nem győzött meg. Zoe hangja is furcsa, de azzal alapvetően nincs gondom, meg tudnám szokni :) Mindenképp adok neki egy esélyt, de szerintem maradok az angolnál. De újranézni jó lesz magyarul is… :)

  2. Ma pont hazaértem a kezdésre :) Őszintén szólva először furi volt Zoe hangja, de aztán a végére már megszoktam. Lemont szerintem eltalálták…így is olyan, hogy is mondjam…pökhendi volt, nagyon tetszett :D Azt hiszem, hogy nézni fogom, ha tehetem:)

  3. Tegnap én is megnéztem szinkronosan, Zoé hangja először nekem is fura volt, de úgy a rész végére egész megszoktam. George hangja szerintem is mellé ment, és nekem Lemoné sem tetszik. Viszont Lavon és Brick hangja teli találat és Wadé sem olyan rossz. Várom a folytatást és nagyon kíváncsi leszek, hogy AB pl milyen lesz. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here