Főoldal Érdekességek Szexi Pasik 2014 legszexibb pasijai a sorozatok világából

2014 legszexibb pasijai a sorozatok világából

20
Oszd meg!

Attól, hogy egy szexi pasi (vagy egy vonzó hölgy) szerepel egy sorozatban, még nem válik kötelező néznivalóvá. Viszont amikor egy színész tehetséges, jó a karakter és ütős a sorozat, az egy olyan csodálatos kombináció, aminek nehéz nemet mondani…

Bár nagyon nehezen, de összegyűjtöttem 10 olyan sorozatban szereplő színészt, akik nem csak jól néznek ki, hanem tehetségesek is. Külön kommentárt nem is érdemel a dolog, úgyis a fotókra vagytok mindannyian kíváncsiak. Érdekességként annyit fűznék hozzá, hogy a pasik átlagéletkora 29 év, a legidősebb színész 42, a legfiatalabb 22 éves. A listára pedig azon színészek kerültek fel, akiknek 2014-ben futott premier sorozatuk az Államokban.

A listát ABC sorrendben közöltem, azt pedig leszögezem, ha holnap állítanám össze a top tízet, biztos mások lennének rajta, mint akik most eszembe jutottak. Bizony, Hollywood sok szempontból álomgyár.

02-sor

Chord Overstreet (25) – Glee

Victoria's Secret PINK And Major League Baseball Host Event At MLB Fan Cave To Celebrate Subway Series

02-sor

Daniel Sharman (28) – The Originals

daniel-sharman

02-sor

Grant Gustin (24) – The Flash

2014 InStyle And Warner Bros. 71st Annual Golden Globe Awards Post-Party - Arrivals

02-sor

Gregg Sulkin (22) -Faking It

Gregg Sulkin

02-sor

Jack Falahee (25) – How To Get Away with Murder

Jack Falahee

02-sor

Matt Czuchry (37) – The Good Wife

Matt Czuchry

02-sor

Matt Lanter (31) – Star-Crossed

Matt Lanter

02-sor

Paul Wesley (32) – The Vampire Diaries

Paul Wesley

02-sor

Scott Foley (42) – Scandal

Scott Foley

02-sor

Steven R. McQueen (26) – The Vampire Diaries

Steven R. McQueen

20 Hozzászólások

 1. Akár hiszed, akár nem, de 8 névre valahogy számítottam – mertem remélni -, hogy rákerül a listádra. Amúgy egyetértek, nemcsak bámulni öröm őket, de a tehetségük is önmagáért beszél! :)

  • Attól tartok kicsit kiszámítható lettem ennyi év után :) Bár, Tia nem gondolt Daniel Sharmanra, holott a The Originals kritikámban nagyon dícsértem. Szóval, nincs még minden veszve :)

 2. Nem is gondoltam volna, hogy Daniel Sharman rákerül a listára. Eddig mintha nem emlegetted volna olyan sokszor, de lehet tévedek. Tetszetős kis felsorolás lett, szemrevaló fiúk.

 3. 5-öt ismerek a listából (Chord, Daniel, Grant, Paul, Steven) velük nagyjából egyetértek bár Steven nem igazán szimpatikus, bár erre ninca különösebb indokom. Ian nálam teljesen egyértelmű lenne, aztán Torrance Coombs a Reign-ből, és ha már The Originals/Kol akkor Nate Buzolic mindennképpen mert bár bírom Danielt de Nate az aki miatt szeretem a karaktert

  • Ian Somerhaldert soha nem tenném fel egy ilyen listára. Véleményem szerint nagyon túl van sztárolva a pasi… minden téren. Nate Buzolic viszont igen, ő tényleg hiányzik :)

   • Végre valaki, aki szerint Ian Somerhalder nem is annyira nagy szám… :-) Az egész TVD castból egyedül őt nem szeretem!

   • Hát ízlések és pofonok :D nekem nagy kedvencem a kezdetektől. Az agyonsztárolás alatt nem tudom mit értesz. Tény, hogy nagyon sok rajongója van, de szerintem azért nem kap annyi reflektorfényt, hogy már a csapból is ő folyik. Én pl örülök, ha hallok róla, de persze megértem azt is, akinek nem jön be a stílusa vagy nem tudom mije.

    • Agyonsztárolás alatt azt értjük, hogy mindenki őt dicsőíti a sorozatból, ő a legnagyobb kedvenc, ő a szexi-pasi listák éllovasa és így tovább. Pedig fogadni mernék, ha Ian játssza Stefant, és Paul játssza Damont, akkor Paul lenne ezerrel sztárolva.
     Mindenesetre valahol meg örülök Ian sztárolásának, mert a környezetvédelemért rengeteget tesz az alapítványával.

 4. Nálam Paul Wesley viszi a pálmát! Akit még eltudnék képzelni a listára: Michael Malarkey, Matt Davis, Matthew Grey Gubler, Jesse Spencer, David Boreanaz, Michael Weatherly… De ahogy mondtad, mindennap más litákat lehetne összeállítani, jó sokan vannak, akárcsak a csinos színésznők! :-)

 5. Ajánlom figyelmetekbe A Banshee-ből Antony Starr-t.Nagyon dögös.jelenleg most ő az aktuális celeb pasi crush-om.Ilyen dögös sheriff-et még nem pipáltam :P

 6. Fuh nekem meg Paul az aki nem tetszik egyáltalán, nem tudom, olyan fura feje van nekem, Iant persze imádom, de ez már az első résztől nálam így volt… meg Iant már Lost óta ismerem…

  Néhány előttem szólóval egyértek: Matthew Grey Gubler, Nate Buzolic + Daniel Gillies, Stephen Amell… jah és David Tennant nagy kedvenc, de ő most elég leharcolt volt Gracepointban :)

  • Ízlések és pofonok, azért ezen kár lenne összeveszni. :-) Damont megszerettem, mint karaktert, de magát Iant nem bírom annyira… Rengeteg interjút láttam, amiben együtt szerepelnek, és Paul sokkal szimpatikusabb, viccesebb… De tényleg nem érdemes hajba kapni, szép is lenne, ha mindenkinek ugyanazok a dolgok, emberek jönnének be. Kicsit unalmas lenne a világ! :-D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here