Főoldal Hírek A Dal 2015: Farkas-Jenser Balázs – Liar

A Dal 2015: Farkas-Jenser Balázs – Liar

2
Oszd meg!

Bekerült A Dal 2015 mezőnyébe Farkas-Jenser Balázs, a Megasztár hatodik évadának a felfedezettje is. Kicsit ugyan elfogultan, de nagyon vártam már Balázs dalát. Egyrészt tetszettek a Megasztár utáni dalai – a Nézz rám különösen – másfelől egy ideig úgy volt, hogy sajtósként működöm nála közre. Egy szó, mint száz, örülök Balázs sikerének.

A Liar című dalát Kozma Kata és Bence Péter írták és szerezték, abban pedig csak reménykedni tudok, hogy A Dal színpadára Balázs a hangszerét is magával viszi.

Kiküldeném-e az Eurovízióra? Talán. Maga a dal tetszik, van egy remek feelingje, és különösen imádom a végét, no meg a hangszerek lendületes játékát. Viszont úgy érzem, hogy itt rengeteget nyom majd a latba a színpadi produkció. Ha azt látom, hogy Balázs magabiztosan és nem hamisan énekel, emellett hangszeren is játszik, akkor jah, simán kiküldeném az Eurovízióra. Akárhogy is, drukkolok, remélem a hazai rádiók is felfedezik majd a dalt.

a-dal-2015-farkas-jenser-balazs

1932 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Hát, a pasi jó, őt már bírtam a Megasztárban is, a szám nem lesz a kedvencem :) Viszont a rovatodat nagyon élvezem, hogy megmutatsz néha egy-egy dalt a Dalból, mert egyedül most nem lenne kedvem végigmenni rajtuk…

    • Igyekszem majd végigvinni kezdésig az összes dalt, remélem összejön :) Én is élvezem ám a rovatot, örülök, hogy ti is :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here