Főoldal Hírek 71 évesen hunyt el a Gilmore Girls sztárja

71 évesen hunyt el a Gilmore Girls sztárja

2
Oszd meg!

Tragédia árnyékolta be a Gilmore Girls rajongók szilveszterét, ugyanis aznap hunyt el Richard Gilmore alakítója, Edward Herrmann. A 71 éves színész agydaganattal küzdött, már több hete feküdt az intenzív osztályon. Mivel az állapota nem javult, ezért a család döntése alapján nem tartották tovább mesterségesen életben. Így hunyt el a színész szilveszter éjjelén.

Lauren Graham, aki a sorozatban a lányát alakította, így emlékezett meg Twitteren: “Ed Hermann barátom volt a legkedvesebb, legkifinomultabb, legtehetségesebb ember. Megtiszteltetés és egyben öröm, hogy ismerhettem őt. Megsemmisítő csapás elveszíteni őt“.

A színészt legtöbben a Gilmore Girls-ből ismerhették itthon, de a sorozat vége után több részben feltűnt a Grace Klinikában, A férjem védelmében és a Harry’s Law-ban is. Tehetségét Az Ügyvédek sorozatban nyújtott alakítása okán Emmy díjjal jutalmazták.

Béke poraira, nyugodjék békében!

k-sajto-hernan

2 Hozzászólások

  1. Tegnap amikor olvastam teljesen ledöbbentem,nem tudtam,hogy beteg volt.Az egyik kedvenc sorozatom a Szívek Szállodája,rengetegszer láttam,már a sorozatot.Nyugodjon békében a családnak meg sok erőt és kitartást kívánok.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here