Főoldal Oldal Blog Viszlát 2014, úgy imádtalak! Helló, 2015!

Viszlát 2014, úgy imádtalak! Helló, 2015!

12
Oszd meg!

Hűha! Pár órácska, és véget ér 2014, ami egyértelműen a szakmai karrierem legjobb éve volt. Igazából remélni sem merem, hogy 2015 jobb lehet, de ha már tartom ezt a szintet, boldog ember maradok. Idén ráadásul Fogadj el! címmel megjelent az első regényem is, túl vagyok egy könyvbemutatón, és minden egyes visszajelzést igazi csodaként élek meg, különösen amikor látom, hogy értékeltek a molyon, vagy éppen visszajelzést írtok e-mailen, Facebookon. Szóval igen, nagyon szerettem ezt az évet :)

Most pedig következzen pár adat, mert mindenféle statisztikát imádok :)

2014

Íme, a részletes statisztika az idei évről! Nagyon de nagyon jó látni ezeket az adatokat! :)

MEDIA-ADDICT.HU LÁTOGATÓK OLDALLETÖLTÉS
Január 67.696 131.603
Február 55.131 106.827
Március 56.053 96.933
Április 64.838 111.830
Május 74.315 136.872
Június 85.099 151.361
Július 84.379 166.083
Augusztus 87.054 173.445
Szeptember 75.172 138.857
Október 88.984 167.644
November 80.664 143.572
December 91.300 156.200
ÖSSZESEN: 910.736 1.680.897

Ilyen jó adatok láttán talán túlzó, de azért megfogalmaztam pár célkitűzést is, amit szeretnék 2015-ben elérni. Jó lesz visszanézni majd jövőre, és látni, hogy mi sikerült, avagy mi nem :)

 • Nagyon örülnék, ha jövőre 1 millió fölötti látogatót fogadna az oldal, illetve ha meglenne a 2 millió fölötti oldalletöltés
 • Egy ideje már azon gondolkodom, hogy a napi 4 cikk helyett legyen napi 5. Nem ígérem, hogy lesz, de azt megígérem, hogy jövőre több cikk kerül fel az oldalra, mint idén.
 • Nemsokára meg fog újulni a Media Addict, már ami a külsejét illeti. Teljes megújulásra számíthattok, legkésőbb tavasszal. Kíváncsi leszek hogy fogadjátok majd, de úgy érzem szintet kell lépni, ehhez pedig egy új külsőnek is társulnia kell.
 • Szeretnék több interjút készíteni, írókkal, színészekkel, énekesekkel. Megpróbálom a lehetetlent, szétküldöm az e-maileket, és remélem a legjobbakat :)
 • Nemsokára megmutatom a 2015-ös várólistámat, tele angol nyelvű könyvekkel. Bizony, jó lenne e-képpen is fejleszteni a nyelvtudásom, plusz magyarul olyan nehéz LMBT sztorihoz jutni.
 • Nagyon bízom benne, hogy 2015-ben is olvashattok tőlem egy új regényt. Erről még nem nyilatkozhatom pontosan, de ha lesz hírem, tuti megírom! Amúgy, 2014-re beterveztem két kéziratot, ehelyett “csak” egy kisregényt írtam, de 2015-ben mindenképpen megírok egy regényt is, már pontosan tudom, hogy melyik ötletemet vetem papírra.

Nos, ennyi lett volna a nagy visszatekintésem. Jövőre pedig ugyanitt, ugyanígy találkozunk. Legyen mindenkinek nagyon boldog, sikerekben és egészségben gazdag új éve!

Végezetül engedjétek meg, hogy köszönetet nyilvánítsak. Úgy gondolom nem tarthatnék ott, ahol, ha nem lennétek Ti. Köszönöm mindenkinek, aki felnéz az oldalra, aki hozzászól, véleményez vagy akár “csak” lájkol Facebookon. Külön köszönettel tartozom a barátaimnak. Petrának, a barátságáért és a sok szeretetért, Áginak, aki tényleg elhozza a legsötétebb perceimbe is a fényt. Róbert Katinak a rengeteg szakmai tanácsért és a barátságáért, Kae Westának és Laura Arkaniannek, hogy “elsőkönyves szuper csapatként” átsegítjük egymást a nehézségeken, és persze tök jó közösen örülni a másik sikerének. (A szupercsapatnak – nem ez a neve, nincs is nevünk, hé, csajok, legyen! – Róbert Katalin is a tagja ám :)) Nem szeretnék átcsapni egy “köszönöm-showba“, szóval csak röviden, köszönöm a Blogturné Klubnak, amiért tag lehetek; a barátaimnak, amiért mellettem állnak; a Könyvmolyképző kiadónak, hogy hisznek bennem és külön Zakály Viktóriának, a csodálatos szerkesztőmnek és Varga Beának (alias On Sai), aki minden egyes kérdésemre birkatürelemmel és kedvesen válaszolt.

2015

12 Hozzászólások

 1. Gratulálok minden idei sikerélményedhez Tibikém és jövöre is legalább ennyit kivánok neked.továbbra is szorgalmas látogatód leszek.B.U.É.K neked :) puszi

 2. Gratulálok amit már elértél! Tényleg nagyszerű az oldal, s bár én csak december óta látogatom, idén biztosan felnézek mindennap. :) További sok sikert! és BUÉK Mindenkinek!! :))

 3. Gratulálok,egy nagyon sikerekben gazdag evet zárhatsz,ahogyan te is leírtad napról napra egyre többen látogatják és keresik fel az oldalt hiszen mindenki megtalálja a a saját érdeklődésének az adott cikkett ;van zene,film,sorozatok,könyv.

  Nagyon jól fogalmazol,remekül szerkeszted az oldalt,tartod a kapcsolatot az olvasóiddal ami nagyon fontos az oldal szempontjából,kikéred a mi olvasok véleményünket.

  A 2015 évben is hasonló sikereket kívánok !!!

 4. Hát, ha Te bírod ezt a magad elé állított ütemet követni, akkor hajrá, egyébként pedig vigyázz magadra, hogy ki ne égj, mert inkább kevesebbet olvasunk (szerintem napi 3-4 nem kevés…), mint hogy besokallj és aztán semmit.

  Boldog új évet Neked és kívánom, hogy élvezettel csináld ezt az egészet továbbra is, ne kötelességből, a számok ne cél legyenek, legfeljebb jutalom :)

  • Igen, én is a kiégéstől tartok, ezért se mondom biztosra a dolgot. Lesz, ahogy lesz, és bízom benne, hogy mindenki jól jár majd :)

 5. Így is el lehet érni szép kattintó adatokat ahogy az itteni készítő.
  -dolgok közepének a keresése és nem a szélének a nyalása.
  -földön járás
  -tolerancia minden véleménnyel.

  De sajnos ennek a gagyi a másik vége és annak is van “szakmai” mászása.Amikor arra épül az egész,hogy az emberek a médiában lássanak maguknál hülyébbet.De az a baj,hogy ez a kiröhögés is fizet nekik.

  a)Előző évi sokak által beismert tévedés:Aurélió.
  Aki 1 évre rá is kérkedik,táncol,hogy nyert pénzt,még mások meg mennek reggel dolgozni.
  Ez csak színészkedés,provokálásra megy?nézd,majd küld el,beszélj róla,kérd ki k anyát.Rtl-nek,az olasznak az is fizet.Ez a gagyi lélektan megszületése.
  Az Ország inkább válaszon magának a környezetében idiótát,beteget,az nem keres avval,hogy röhögöd.
  Ez lenne a gagyi nyilvános pénzügyi megállítása.
  Kell a gagyi,kell a viszonyítási alap,hogy te jó úton vagy,de az ne a tévében legyen.

  b)Az előző Év MO sikere.Mindenkinek más,de legyen.
  film,könyv,sport.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here