Főoldal Érdekességek Interjú Younger: Informatív Hilary Duff interjú!

Younger: Informatív Hilary Duff interjú!

3
Oszd meg!

Hilary Duff az egyik legismertebb Disney-sztárként világszerte nagy ismertségre tett szert. Az utóbbi években kevésbé hallatott magáról, most viszont nem csak új dalokkal, hanem egy új sorozattal, a Youngerrel is visszatér a köztudatba. A színész-énekesnővel egy remek interjút olvashattok el Suxel gondos fordításában. Köszönet érte!

02-sor

13 dolog, amit mindig is tudni akartál Hilary Duffról – Fordította: Suxel

A „királylány” elmondott mindent Lizzie McGuireről, az AIM felhasználó nevéről és beszélt arról is, hogy Taylor Swift a rajongója.

Ha a kilencvenes években születtél, akkor biztosan nem volt nagyobb ikon számodra a világban Hilary Duffnál. Miután ő lett a kedvenc Disney-Channeles sztárod Lizzie McGuireként, s elénekelte a megasláger Come cleant, ő vált a tínédzseréveid meghatározójává.

Miután bejelentette a hivatalos visszatérését ebben az évben – kiadta az új számát az All about yout és felbukkant a TV Land Younger című sorozatában – mintha a világon minden értelmet nyert volna ismét… A szupercsillag tizenhárom kérdésre felelt.

hilary-duff

– 1, Milyennek képzeled el mostanra Lizziet? Gondolod, hogy hozzáment Gordohoz?

Nem hiszem, hogy férjhez ment hozzá. Nem tudom, de mégis hiszem, elmehetett a főiskolára, és kissé lazábbá vált, mint volt, de nem ribancosodott el. Úgy gondolok rá most, mint a legnagyobb szívű lányra.

Talán New Yorkba költözött egy időre, a szülei pedig valószínűleg követték és titokban béreltek egy lakást. Úgy vélem, hogy elég okos lány ő. Azt képzelem el, hogy azon az ösvényen jár, hogy igazán nagyszerű és különleges legyen, de úgy érzem, hogy még mindig az irodai darálóban dolgozna és kényelmetlenül érezné magát az irodai ügyetlenkedései miatt folyamatosan. És valószínűleg még mindig pillangós hajcsatokat hord, kérem vissza őket!

– 2, A kedvence a saját dalai közül:

Talán a Come Clean azon kedvenceim egyike, amit továbbra is hallgatok. Úgy értem, hogy a hangom olyan, mintha csak egy baba szólalna meg , igazából ez egy nagyon szolid dal. Ez egy jó dal, ami kiállta a zene változásának hosszú éveit és ennyi.

– 3, Volt valaha AIM felhasználó neved?

Nekem még mindig egy AOL e-mail fiókom van, OK?! Mindenkinek, akinek megadom az AOL fiókom nevét, úgy reagál, „Oh, az, a te AIM-ed? Erre mondom azt, hogy aha, és ekkor kapok rácsodálkozásokat az emberektől.

– 4, Az olyan hírességek fangirlködéséről, mint Taylor Swift és Lorde: Láttad, hogy Taylor Swift a csodálatos hercegnőként emlegetett?

Egyik éjjel láttam, s olyan volt, mintha csak álmodnám. Nagyon édes. Igazán hízelgő, s néha nem is akarom elhinni, hogy ez a valóság.

Tudod úgy érzékelem magam, mint egy normál személyt – én normális ember VAGYOK. Mindig mindenki azzal jön, hogy „ő olyan normális/(hétköznapi??)” és nagyon viccesen hangzik, amikor én ejtem ki ezt a számon. Csak én vagyok az!!! És tudjátok, én is igazán nagy rajongójuk vagyok. Imádom Lordet és megvan az albuma, ugyanígy van ez Taylor Swifttel is, aki a popnak igazi gengszterje, s most ez igazán hízelgő volt.

– Dolgoznál valamelyikükkel együtt később?

Naná! Ide hozzám velük!

– 5, Arról, hogy ugyanolyan ügyetlen, mint Lizzie McGuire IRL:

Extrém ügyetlennek számítok az igazi életben. A fürdőszobám folyamatosan úgy fest, mint egy gyilkosságnak a színhelye, mert amikor kiszállok a kádból, képes vagyok meg vágni a lábam nyolc különböző alkalommal is. Legutóbb a kezemen lett egy sérülés, amikor szeletelni akartam egy angol muffint, s az ujjam hegyét elvágta a késsel. De sokkal inkább kontrollban vagyok a testemmel, nem úgy, mint ő, nincsenek ilyen fizikális zavaraim, mint neki, értitek ugye? Azt hiszem, én gyorsan átsiklok ilyen dolgokon, s akkor nem figyelnek oda rá.

hilary-duff-2014

– 6, A Lizze McGuire társ-szereplőkről:

Emlékszem egyszer kijöttem egy megbeszélésről és megláttam Halliet, aki az anyukámat játszotta a sorozatban, felkiáltottam, Oh, istenem, s elsírtam magam az utcán. Úgy gondolom, mindannyiunknak különleges helye van a másik személy életében.

– 7, Arról, hogy Laguna Beach fan volt vagy sem

Igen, az voltam. De sosem voltam megszállott rajongó, mert amikor a Laguna Beach futott, én éppen turnéztam, s nem volt rá lehetőség – ez ugye évekkel ezelőtt volt, s nem volt még WI-FI a buszokon, vagy Apple Tv. – nyomon követnem, mint mindenki más tette akkor, de nagyon jól ismerem a részeket, a cselekményszállal is tisztában vagyok, s beszélgettünk róla a barátokkal akkoriban.

Amikor az MTV felhívott azzal, hogy felhasználnák az egyik dalom, azt kérdeztem: Várjatok csak, mit akartok? Össze voltam zavarodva, mert nem annyira léteztek még a valóságshowk sem, s úgy voltam vele, hogy nem ismerem, de belegyeztem. Aztán később felhasználták egy másik dalomat is a Sweet 16-hoz, ez volt az, amit a testvéremmel közösen írtunk, úgy éreztem, mint akit csúcsra járatnak az MTV-n.

– 8, Arról, hogy mikor várhatunk albumot és turnét:

Úgy hiszem, hogy valószínűleg nem olyan gyorsan, mint én azt gondoltam, de meglesz.  Amit mindenáron akarnak tőlem, hogy ismét a színpadon legyek. Dolgozom a shown, sokat dolgozom, s jelenleg ez kimerítő, de csak a szó jó értelmében. Most újraértékelem a határidőket, s nézem mi az, ami reális lehet – a próbaalkalmak idejét tekintve, az albumnak a befejezését, és mi az, amit egy turné hoz nekem. Minden erőmmel azon vagyok, hogy próbáljam kitalálni, hogy is lesz minden rendben.

– Mikor kaphatunk végre egy albumot?

Azt hiszem pár hónapon belül.

– 9,  Arról, hogy hogyan érezte magát, amikor kiderült a képernyős  exe Penn Badgley a Gossip Girl:

Hogy őszinte legyek, abbahagytam a nézését még azelőtt, hogy kiderült volna kicsoda is Gossip Girl. A hajas lány a Youngerből, az, aki a hajas lány volt a Gossip Girl-ben, na vele beszélgettünk a stábról és úgy az egészről az egyik nap, hogy, hogy van mindenki, s megkérdeztem, amúgy ki volt Gossip Girl, és mondta, hogy Dan volt.  És a reakcióm: Micsoda? Furcsa, sosem gondoltam.

Ismertem Pennt egész életemben, vele nőttem fel, így tehát furcsák voltak vele a szexjelenetek és az ehhez hasonló dolgok.

– 10, Arról, hogy mit csinálna, ha nem színész-énekesnő lenne:

Vonz a lakberendezés, és ebből kifolyólag imádom a divatot és minden ezzel kapcsolatos dolgot. Valószínűleg fősulira mentem volna, hogy ott hozzak ki ebből minél többet. Mindig is imádtam a lakásdekorációt, s az étkezési és dekormagazinok, azok, amiket mindig megvásárolok.

hilary-duff-2014-singing

– 11, Arról, hogyan is érez a társai iránt a pop szakmában:

Nagy pop imádó vagyok, s imádom látni ezeket a fiatal arcokat, akik most dominálnak. Nagyon ott vannak. Nagyon nehéz volt nekem kezdetekben, mert senki sem hitte, hogy képes leszek elérni. Mindenki kritizált engem, úgy éreztem, hogy meg kellett harcolnom mindenért, az emberekért is, hogy komolyan vegyenek. És igen, sikerült, a rajongóim és az emberek, akik megszerettek engem a műsorom során, ők segítették elő hogy sikeres legyek. S öröm azt látni, hogy megtörtént az elmozdulás, és tudnak a fiatal előadók most már dominálni.

– 12,  Arról hogy mostanra, a Younger-nél hogyan is változtak meg a forgatások Lizzie kalandjai óta napjainkra:

Őszintén, forgatva ezt a sorozatot, nagyon szimpatizálok Suttonnel, – mert tudjátok, ő benne volt mindkét történetben, ennek pedig ő a központi szereplője. Emlékszem a Lizzie forgatásaira, s benne voltam mindkét cselekményszálban, s gyakorlatilag nem volt jelenet nélkülem, most pedig hálás vagyok, hogy általában kapok egy szabadnapot a héten, s ilyenkor az a jó, hogy a gyerkőccel lehetek, de tudjátok. Próbálok ezalatt a lemezemen is dolgozni és csinálom is, s így sem érzem magam túlságosan túlterheltnek .

– 13, A kedvenc stílusáról és a kedvenc boltjairól:

Brooklynba költöztem (LA vs Brooklyn), van ott egy Bird nevű üzlet, amit igazán szeretek, de megfordulok mindenhol. Imádok mászkálni a bolhapiacokon, ahol mindenféle giccses dolgokhoz jutok hozzá, de imádom az Isabel Marantot is, mint másik végletet.

Mindenféle típusú farmert kedvelek Most már anyuka vagyok, és nincs annyi időm mint korábban, hogy  a kinézetemmel annyit foglalkozzak. Igazán szeretem hordani a ruháimat, s át szoktam alakítani őket különböző módszerekkel, s úgy használom őket mint bárki más.

Fordította: Suxel

3 Hozzászólások

  1. Köszönöm az interjút! A Younger-re nagyon kíváncsi vagyok, remélem lesz valaki aki vállalja majd a magyar felirat készítését. :)

  2. De jó volt ez a cikk,hogy én mennyire szerettem és még szeretem is Lizzie McGuire-t.Biztos jó lesz a Younger is.

  3. Úgy örülök, hogy más is ennyire kellemes emlékekkel gondol vissza a Lizzie McGuire-re :) És persze Hilary Duff forever :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here