Sing & Let it Go: Az első dalok a Glee hatodik évadából

  1
  Oszd meg!

  Nagy dérrel-durral harangozta be a FOX, hogy elérhetővé teszik Lea Michele előadásában a Jégvarázs slágerét, a Let it Go-t még karácsony előtt. A dal mellesleg az évadnyitóban is hallható lesz. Nos, meghallgattam, és csalódtam is egy cseppet, mert szokás szerint karaoke az egész, és bármennyire is jó Lea hangja, azért valahogy többet vártam. Volt bőven idejük arra, hogy kreatívabban nyúljanak hozzá az alapanyaghoz, és valami igazán ütőset alkossanak, a szokásos karaoke helyett.

  glee-season6-rachel

  Már kezdtem feladni a reményt, hogy a Glee hatodik évadában lehetnek még jó előadások, erre jött a Warblers, ami úgy-ahogy visszahozta a régi feelinget. Mint tudjuk, Blaine lesz majd a Warblers vezetője, és ha már így alakult, megmutatja Rachelnek, mire is képesek a srácai, így előadják neki a Sing! című dalt. Az átdolgozást pedig imádom, sikerült egyedivé tenniük. (Bár attól a jelenettől, amikor az üvegkeretből előveszik Blaine zakóját azt hittem lefordulok a székről).

  Kaptunk egy bő három perces előzetest is, amiben láthatunk több jelenetet az évadnyitóból, illetve Lea Michele, Darren Criss és Matthew Morrison mesél benne.

  A Glee utolsó évada 01.09.-én debütál majd az Egyesült Államokban. Nos, félelemmel vegyes kíváncsisággal várom.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here