Főoldal Oldal Blog Áldott és boldog karácsonyt kívánok!

Áldott és boldog karácsonyt kívánok!

11
Oszd meg!

Végre, itt a karácsony, az év legszebb időszaka. Számomra ez az ünnep az év fénypontja, már gyerekkorom óta ezekhez a napokhoz kötődnek a legszebb emlékeim. Persze, ahogy telik az idő, úgy tapasztalom meg azt is, hogy a karácsony bizony munkával jár, és eléggé elfáradok, mire elkészül a menü, vagy végzek a takarítással, de akkor is megéri, mert ezek a napok varázslatosak.

Nagyon remélem, hogy nektek is jól telik majd a karácsony. Egyetek sok finom sütit, olvassatok jó könyveket, nézzetek sorozatokat és filmeket amíg otthon vagytok. Ha megtehetitek, keljetek útra, rokon és barátlátogatóba. A lényeg, hogy legyen boldog a karácsonyotok!

Ha pedig netán a karácsonyfa alatt találnátok egy Fogadj el!-t, jó olvasást kívánok hozzá ;) Az ünnep alkalmából én is megpihenek egy kicsit, legközelebb december 27-én frissül az oldal.

boldog-karacsonyt

11 Hozzászólások

  1. Sok boldog karácsonyt Tibi :) Köszönhetően a kritikáidnak, 2 olyan könyvet kértem karácsonyra amit itt fedeztem fel. Az egyik a Szívből színből igazán, azt már megkaptam. A másik a Tíz apró lélegzet. Remélem este azt is megkapom :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here