Emlékezz, Reina: Új telenovella a Tv2 műsorán

  18
  Oszd meg!

  A Gonosz álarca megüresedett helyén vadiúj telenovellát indít a Tv2, a premierre január 05-én, 15:45-től kerül sor. Az új széria a Reina de Corazones, magyar keresztségben Emlékezz, Reina.

  Íme, a csatorna által kiadott rövid ismertető: Az esküvők általában sok meglepetést tartogatnak…Reina Ortíz, Las Vegas-i divattervező esetében halottnak hit szerelme állít be a nagy napon. A sokkhatás következtében Reinat elüti egy autó, s a baleset miatt elveszíti életének elmúlt 8 évét. Utolsó emléke az a nap, amelyen megismeri egyetlen szerelmét, Nicolást. Feledésbe merül minden emlék, amely azóta híres divattervezővé, anyává vagy feleséggé tette…

  emlekezz-reina

  A főszerepekben olyan itthon ismert színészeket láthatunk, mint Paola Nunez (Amíg tart az élet), Eugenio Siller (Csoda Manhattenben), Catherine Siachoque (Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom), Laura Flores (A szerelem nevében) és Juan Soler (Barátok és szerelmek). Illetve, végre a magyar nézők is megismerhetik egy rövidke mellékszerep erejéig a jóképű Gabriel Coronelt, az egyik legígéretesebb feltörekvő telenovellasztárt.

  Az Emlékezz, Reina 102 részes volt az Egyesült Államokban, december 01.-jén ért véget a vetítése, hozzánk pedig rekord gyorsasággal érkezett meg. Kíváncsian várom miként fogadják majd a hazai nézők a telenovellát. Alább egy trailert is megtekinthettek.

  Jó hír továbbá a telenovellák rajongóinak, hogy a Tv2 14:45-től megismétli az RTL Klub csatornáin már bemutatott La Venganza – A bosszú című Gabriela Spanic főszereplésével készült telenovellát, csak lecserélik a címét. Valentina titka – így keressétek majd a műsorújságban. Premier szintén január 5-én.

  emlekezz-reina-tv2

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here