Főoldal Hírek X-Faktor: Megjelent a ByTheWay első albuma!

X-Faktor: Megjelent a ByTheWay első albuma!

1
Oszd meg!

A ByTheWay az X-Faktor valaha volt legsikeresebb csapata, sőt, ők azok, akik a legtöbbet hakniznak az országban a műsor felfedezettjei közül. Annak ellenére, hogy nyáron kilépett a zenekar legnépszerűbb tagja, Patocska Olivér, továbbra is nagyon fut a szekér.

by-the-way

A zenekarral nemrég az [origo] készített egy interjút, amit ide kattintva elolvashattok. Sok érdekesség kiderül belőle, például az, miként vélekednek a tagok Olivér kiválásáról, hogy már nem is beszélnek a fiúval, és milyen hárman a színpadon állni. Szót ejtenek benne a Szikora Róberthez fűződő mély tiszteletről és barátságról, némi magánéletről és persze a rajongásról. Érdemes elolvasnia annak, aki mélyebb képet szeretne kapni a zenekarról.

Újdonság a ByTheWay háza táján, hogy ma van a lemezbemutató koncert, ugyanis megjelent a zenekar első lemeze, ByTheWay… for life címmel. Helyet kapott rajta a Sose múló nyár és aScream című sláger, de javarészt angol nyelvű nótákkal támadnak. Aki szeretné, innen kedvezményesen megrendelheti a CD-t.

bytheway-album

1718 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Olivér kilépése után számomra már soha nem lesz ugyanaz bár még így is sokkal jobbak mint bármelyik X faktoros banda

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here