Főoldal Hírek Várhegyi-Lucas Palmira visszatért a Rising Star-ba

Várhegyi-Lucas Palmira visszatért a Rising Star-ba

10
Oszd meg!

Míg az X-Faktor finálézott, addig a Rising Star is robogott tovább. Kritika a műsorról jövőhéten már lesz, addig is jöjjenek a tények. A Rising Star első felében tizenegyen énekeltek. A legkisebb százalékot a Sárközi testvérek érték el, párbajellenfélnek pedig Szén Alexandrát választották. A Tóth Verának sminkelt-öltöztetett lány nagy fölénnyel győzött a második párbaján, így a Rising Star mai kiesői a Sárközi testvérek lettek.

Mivel Facebookon nagy vihart kavart Mráz Anita, és a párbajadásokon a többi kiváló énekes kiesése, ezért vigaszágon a Tv2 ötüknek lehetőséget biztosított, hogy egy valaki teljes jogú énekesként vehessen részt a Rising Star további adásaiban. Habár azt hihettük, hogy az ország legszebb takarítónője (a műsorban hívják így, én meg elhiszem) sikerrel veszi az akadályt, de végül Várhegyi-Lucas Palmira kapta a legnagyobb százalékot. Örülök ám, mert ő énekelt a legjobban :)

A Rising Star jövőhéten karácsonyi szünetet tart, így legközelebb 2015. január 04.-én tér vissza a műsor.

varhegyi_lucas_palmira_rising_star

4851 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

10 Hozzászólások

 1. Sajnálom, hogy ilyen mostoha sorsa van nálad a műsornak és az X-Faktort nyomod annak ellenére, hogy megállapítottad már pár hete, hogy az már semmi újat nem mutat :(

  Persze ez is csak egy tehetségkutató a sok közül, de engem egyelőre jobban leköt a forma és lenne is miről beszélni ennek kapcsán: akár a kieséses rendszerről (amit én biztos nem így oldottam volna meg ebben a rendszerben, hanem párbaj nélkül: úgy, hogy csak a legkevesebb százalékot kapó kieső előtt ne emelkedjen meg a fal, a továbbjutók előtt igen. Itt felesleges a párbaj, hisz már korábban is ugyanebben a rendszerben dönt együtt a közönség és a zsűri) vagy arról, miért mindig mindenki Szén Alexandrát hívja ki vagy hogy csak én érzem-e csúnya dolognak, hogy olyankor kerül valaki vissza a versenybe, amikor ketten már végleg kiestek.
  Persze félre ne értsen senki, én végig Mirának szurkoltam, Gyopár ellenében (aki azóta nem hasít túl erősen) is így tettem, ráadásul azt gondolom, hogy a két eddigi kiesőnél valóban jobb is, csak a rendszer/módszer nem igazságos.

 2. Én sem értem miért van a megbundázott, erőltetett és unalmas X-Faktorról ennyi cikk, meg élőblog, mikor a Rising Star új, izgalmasabb és ezerszer tehetségesebb versenyzőkkel rendelkező műsor. Se a második párbajadásról se az első élő showról nem volt még cikk se!! Nem, hogy még élőblog…Imádom az oldalt, de nekem ez most nagy csalódás volt.

 3. Ezek normálisak?
  Visszahívják őket,majd ugyanúgy zajlik az egész.
  Dehogy a nézők döntöttek.
  Abbe-nél a szenilis öreg most se hagyta és levett és nem is az utolsóként jött.
  Meg nem is hallelujah-val.
  hallelujah,hallelujah:))-mintha a tv2 az előre el döntését ünnepelné.
  Nem gáz a Palmi bejutása,csak ehhez csináltak egy színjátékot,megint nem igazságos rendszerben.

 4. Igazatok van, tényleg el lett hanyagolva az oldalon a Rising STar. Mentségemre szóljon, a legutóbbi Rising Star kritika meglehetősen kis oldalletöltést ért el. Mindenesetre én sem bírok ennyi mindent, más oldalakon (pl. comment:com) több szerkesztő van, ezért tudnak mindent lefedni. Én meg a Media Addictot ugye egyedül csinálom :)

  Mindenesetre ahogy a posztban is írtam, a tegnapi adásról lesz a héten kritika (valószínűleg holnap). Azt pedig zárójelesen jegyzem meg, hogy az X-Faktor posztok igencsak népszerűek az oldalon, sőt, az első idei X-Faktoros Élő Blog a Media addict ötödik (!) legolvasottabb posztja (június 14.-től méri a rendszerem). Szóval, nekem úgy tűnik van igény az X-Faktorra is, de az most meg már nincs, úgyhogy posztok se nagyon lesznek.

  • Én nem szemrehányásként mondtam, inkább a csalódottságomat próbáltam kifejezni :) Meg azt, amit suxel is ír, hogy én is ott írnám ki magamból a dolgokat :) Gondoltam is rá, hogy vendégtollba írok róla, de annyira meg nem értek az éneklés részéhez, mint ahogy látom, hogy Te meg igen, legfeljebb a szórakoztatás-funkciót tudnám elemezni :))

 5. Én csak ide kommentelek a rising starról, s nekem is hiányoztak, mert bőven lehetne írni róla, de az okokat, amit megírtál, azt meg értem és el is fogadom. Érdekes, jobban tetszik, mint az x, amit a 100. adasra meguntam. Nezoi, szakmai zsuri donteseivel tobbszor nem ertek egyet, s neha a kifakadasaim ellenere is elvezem a formatumot. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here