Főoldal Hírek Tóth Andi lett az X-Faktor ötödik évadának győztese

Tóth Andi lett az X-Faktor ötödik évadának győztese

16
Oszd meg!

Egy hosszú, és vontatott estét követően Istenes Bence legalább két percen keresztül hergelte a népet, mielőtt kimondta, hogy az X-Faktor ötödik évadának a győztese Tóth Andi lett. A nyereménye a siker mellett havi egy millió forint, egy autó és nyaralás, és tíz millió forint a zenei karrierjének a beindítására.

A második helyen Horányi Juli végzett, aki kétszer párbajozott, majd ezekből erőt merítve jutott majdnem egészen a csúcsig.

Nem nagy meglepetés, hogy a tizenöt éves lány nyert, hiszen idáig is párbaj nélkül menetelt, számtalan dícsérő kritikát kapott, és egy igencsak tehetséges lányról van szó. Őszintén bízom benne, hogy nem fog Utasi Árpi sorsára jutni, hanem egy Radics Gigiéhez hasonló karriert futhat majd be. Gratulálok Andinak!

tot-andi-x-faktor-gyoztese

16 Hozzászólások

 1. Én örülök Andi győzelmének, szerintem megérdemelten nyert! Azt meg nem értem, hogy lehet összehasonlítani egy mesemondót egy énekessel. És nem csak És nem csak Utasi Árpi volt, aki gyerekként nyert tehetségkutatót, mert ott van még László Attila, aki szintén Csillag születikes volt és 14 éves volt, amikor megnyerte.

  • Nem, nem volt jobb! Legfeljebb neked jobban tetszett! A szavazók többségének viszont Andi tetszett jobban. Ez van.

 2. örülök hogy ő nyert. horányi irtó idegesitő volt a földön vergődött mint egy óvodás és gyülöltem az állandó affektáló sipákolását is.

 3. Ahogy Andi tette magát a végén… Úristen!! És ezt még valaki elhiszi…???!!! Juli sokkal jobb volt az egész műsor alatt!!

  • Juli sokkal jobb volt az egész műsor alatt? Azért állt kétszer is kieső helyen? Mert mindkét párbajánál a szavazatok alapján ő esett volna ki! Andi meg az első 2 és az 5. adás kivételével az összes többit megnyerte. És a végén a 63 %-os győzelem elég meggyőző volt.
   Azért kíváncsi lennék, te hogy viselkednél 15 évesen, ha éppen beteljesülne az, amire legjobban vágytál. És azért nem egy Barbie-babáról van szó!

 4. Óriási a botrány:) Horányi az igazi zenész,énekes.
  Nem adták neki a lakást az irigyek,hisz másoknak sincs +lakása.
  Óriási az Atv,Rtl riogatás a szegénységre.Ami van(mint mindenhol),de ezek mindennap beadják gyógyszerben az irigységet.
  A atv érthető baloldali váltó,az rtl meg tiltakozik,hogy az adó miatt napi 2 kaviárt vehet,3 helyet.

  A gyerek meg vidéki.Tóth valójában beképzelt,harsány,de az arca nyerte meg a versenyt.A kamera felemeli cukiságra(sweet,cute)
  Aztán lehet hogy a sok pénisz,meg az élet vitái megváltoztatja az arcát,de most cukiság volt.
  Tóth inkább menjen színésznek(arcát jó irányba zabálja a kamera),azok is adnak ki lemezt.

  • Először is tanuljál meg magyarul. Ennek a 3/4-e értelmezhetetlen zagyvaság. Ráadásul valami másik műsort nézhettél, mert itt semmilyen lakásról nem volt szó.

 5. Én megdöbbentem,hogy mit hoztak ki egy 15 éves lányból. Amikor bement még úgy nézett ki,de amikor mot az élő showban láttam.. nagyon nem úgy viselkedett és nézett ki,mint ahogy egy 15 éves lánynak kéne. Teljesen eltorzítja az önképét nem csak neki,hanem a többi 15 évesnek is.
  Nekem személy szerint unszimpatikus volt a hölgyemény az elejétől kezdve,de tudtam h ismét az nyer akinek én nem szurkolok:D Úgy gondolom,hogy 15 évesnek az iskolára kellene koncentrálnia,Juli jobban megérdemelte volna a pénzt és a lehetőséget,de tudom annélkül is meg fogja kapni,hogy ő győzött volna. Majd kíváncsi leszek,mikor jön elő Andiban a Miley-effektus.. :/ amit meg a nyerés után levágott, sírás ide-oda nem volt öszinte és csak sajnálni tudom.

  • Igen, igazad van, nem úgy nézett ki, mint egy 15 éves lány, hanem úgy, mint aki egy showműsor színpadán énekel. És 15 éves létére ezt a feladatot nagyon jól oldotta meg. Általában aki színpadra lép, az akkor jó, ha úgy néz ki, úgy viselkedik, mint akit a színpadon meg kell formálnia. És ebben Andi volt a legjobb. Lehet, hogy Juli hangja kiforrottabb, tisztább, ehhez nem értek, de a színpadi jelenlétben Andi sokkal jobb volt.

 6. Borítékolható volt a végeredmény, mármint Andi győzelme. Juli második helyezésének azért örülök nagyon, mert egyrészt az első pillanattól ő volt a kedvencem, másrészt pedig eszerint vagyunk néhányan, akik értéknek tartják az egyéniséget és az egyediséget, valamint azt, ha valaki olyan stílussal rendelkezik, ami nem feltétlenül a tömegízlést akarja kiszolgálni. Úgyhogy örülök, tényleg, mert egy második helyhez szükséges szavazótábori arány nagyon szép az elébb említett okok miatt.

 7. Gratulálok Andinak megérdemelte a győzelmet. Horányi Juli is jó énekes örülök hogy ő állt ott Andival a top 2-ben. Nagyon jó volt ez az évad is.

 8. Vidéki a gyerek,legyen fent is lakása.
  Horányi egész életében zenélt,sokkal több,jobb hangfekvése van,de az irigység megállította,mert neki van lakása “fent”.Irigységet évek óta az Rtl szül.
  Amíg kormány nem megy ki a táborával az utcára(US zászló,EU zászló),addig sokan azt hiszik,hogy azok egyedül maradtak(10-en).Tényleg menjenek már ki,mert akiket nem érdekel a politika,azok hangulatát húzza ez az állandó tv és utcai razzia felfogás hirdetése.Orbánék csak évi 3-4 gyűlést tartottak,ezek meg 1000-et fognak,2018-ig?
  Úgy sem mond le senki,demokrácia van,választások.Miniszter a világban,csak szexre,hang szalagra kerül nyomásba(Watergate,Öszöd)
  Angolul se tudó Vidák,az egy hátsó,zárt színjáték is lehet,minek nyomni.Kit érdekel? MO a középlistán van a korrupcióban,pl Amerikában kormányzó is ül a sitten.
  De az a nagy ellentmondás,hogy az Rtl saját érdekből,ki kiáltja magát a kormány ellen,mint a szegénység szó szólója,közben az Rtl-nek az egyik műsorában,az alkalmazottak,személyként(rezsi nincs benne) havi 300 ezret,cigiznek,esznek,isznak el.Szilveszterkor meg 60 ezret.
  Igen,ilyen árak vannak kint.
  Persze lehet hogy eljutnak ilyen hangok hozzájuk,és csinálnak egy kanás boros szilvesztert,de az előző hónapok bizonyítéka,már ott van.
  Erről az itteni való világ 7 topikban zártam.
  Lehet hogy elkalandoztam a Faktor alatt mindenre,de az Rtl az ország szégyene,és ez az ő műsora.
  Már bevált amerikai sorozatokkal,meg bevált ilyen 12 részes hangversenyekkel könnyű nézettségi sikert csinálni.Elrontani lehet.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here