Főoldal Érdekességek Ajánló Könyvet karácsonyra: Celeb-könyvek

Könyvet karácsonyra: Celeb-könyvek

2
Oszd meg!

Nagy divat szidni a celebek által írt könyveket, memoárokat, Szepesi is megkapta a magáét keményen, ahogy Annácskát, vagy Keresztes Ildikót sem kímélte a nép. Persze az eladási sikerlistákon jól teljesítenek ezek a könyvek, igény tehát biztos van rá. Amire pedig van igény, annak bizony örülnének karácsonyra is :)

A “mit adjunk karácsonyra” lista utolsó elemeként ma összegyűjtöttem nektek kilenc olyan celeb, vagy sportoló által írt könyvet, ami szórakozást nyújthat azok részére, akik nem zárkóznak el egy regénytől csak a szerzője miatt.

A címre, vagy a borítóra kattintva további információkat találtok a könyvekről.

X-FAKTORBAN FELTŰNT HÍRESSÉGEK KÖNYVEI ÉS MEMOÁRJAI

Keresztes Ildikó
A sokoldalú díva

keresztes

Baricz Gergely
Rés a fejben

baricz-gergo-konyv

Zámbó Krisztián
Ide lőjetek

zambo-krisztian

TOVÁBBI CELEBEK ÁLTAL ÍRT KÖNYVEK, MEMOÁROK

Dombi Tibor
Na, ennyi volt

dombi-tibor-na-ennyi-volt

Kelemen Anna
A nép szolgálatában

kelemen-anna-konyv

Torghelle Sándor
A levegő ura

a-levego-ura

02-sor

TOVÁBBI KÖNYVÖTLETEK KARÁCSONYRA

3942 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Ezek közül amit elolvasnék, az Majka könyve, talán még Baricz Gergőé, habár utóbbit nem igazán ismerem. A többi név vagy annyira semmitmondó, vagy annyira taszító számomra, hogy sem pénzt, sem időt nem áldoznék rájuk. Fülszövegeket nem olvastam, de ha valaki arra vágyik, hogy ország-világgal megossza a bánatát, vagy hogy milyen keserves élete (#se) van, írjon a témában blogot. Persze tudom, a könyvekből több pénz gyűlik össze.

    Az, hogy miért van rá mégis kereslet, azért, mert sokan megveszik ugyan úgy, ahogy a napi/heti bulvárújságokat, mert sokat nem kell mellé gondolkodni, sok mögöttes tartalom nincs benne, tehát könnyen emészthető, szerintem legalábbis. Nem vagyok ellene az önéletrajzi könyveknek, de valljuk be, a magyar celebek azért nem akkora celebek, hogy egy egész könyvnyi “szórakozás” kiteljen belőlük.

    • Hát, ami engem illet, találtam mélységet mondjuk Szepesi könyvében is, csak nehéz volt meglátni a sok szex közé elrejtve :) De persze, megértem ezt a hozzáállást is, az viszont tény, hogy eme könyvek népszerűek, tehát igény mindenképpen van rájuk.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here