Recovery Road: Az ABC Family új sorozata

  1
  Oszd meg!

  Az ABC Family Recovery Road címmel rendelt be sorozatot. Ez is egy regényadaptáció, méghozzá Blake Nelson műve alapján. A könyv tartalmából: Madeline alkohol és dühkezelési problémákkal küzd, ezért nappal iskolában van, esténként pedig a Spring Meadows rehabon vesz részt. Találkozik Stewarttal, aki szintén rehabra jár, csak más típusúra. Őrült estéket töltenek együtt, Madeline lassan kezdene talpra állni, de Stewart egyre rosszabb hatással van rá.

  recovery-road-samantha-logan

  Mivel adaptációról van szó, ezért kisebb-nagyobb változások előfordulhatnak, de alapvetően erre kell majd számítani a sorozat esetében is. A pilotot Bert V. Royal (Easy A – Könnyű nőcske) és Karen DiConcetto (Ruby & the Rockits) írta, ők az executive producerek is. Az ABC Family fejese, Karey Burke elmondása szerint a csatorna arról ismert, hogy eredeti és úttörő szériákkal álljon elő, a Recovery Road pedig tökéletesen illik majd a sormintába, hiszen többek közt a tinédzserkori függőséget és depressziót is érinti majd.

  Arról egyelőre nincs pontos hír, hogy a sorozatban kik lesznek a főszereplők, ugyanis elképzelhető, hogy újra castingolnak majd. Mindenesetre a pilotban Madeleine-t Samantha Logan (666 Park avenue) alakította, Stewartot pedig Sebastian De Souza (Skins). További szereplők voltak: Alexis Carra (Mixology), Caroline Sunshine (Indul a risza), Doug Savant (Született Feleségek), Justin Prentice (Malibu Country), Sharon Leal (Hellcats) és Kyla Pratt (Doctor DoLittle).

  A sorozat nagyon felkeltette az érdeklődésem, és egyre jobban tetszik, hogy az ABC Family bátran nyúl a keményebb témákhoz is. A premier egyelőre nincs kitűzve, de szerintem 2015 nyarán már számíthatunk rá.

  recovery-road-sebastian-de-souza

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here