Főoldal Érdekességek Ajánló Könyvet karácsonyra: A New Adult legjobbjai

Könyvet karácsonyra: A New Adult legjobbjai

0
Oszd meg!

Magyarországon is egyre sikeresebbek a New Adult regények. Tudjátok, ezek azon szerelmes történetek, amik jellemzően a gimnáziumból kikerülő, egyetemre, főiskolára járó fiatalok szerelmi életét mutatják be. Sokszor a múltj démonaival kell megbírkózniuk, jellemző a regényekben a visszafogott erotika.

New Adult regényt nem csak a lányok, hanem bizony a fiúk is olvashatnak, ha másért nem, hát azért, hogy betekintést nyerjenek a női lélek útvesztőibe :)

Karácsonyi ajándék gyanánt lányismerősöknél, anyukáknál nem lőhetünk mellé, ha New Adult regényt választunk, de egy-egy fiúnak is adjatok bátran, mert van olyan történet, ami bárkit leköthet. Például az alábbiak :)

KILENC REMEK NEW ADULT REGÉNY ELSŐSORBAN NŐI OLVASÓK RÉSZÉRE

Róbert Katalin – Szívből, színből, igazán

na-szivbol-szinbol-igazan

Itt egy különleges szerelmi háromszögbe nyerhetünk betekintést, ahol egy fiú-lány testvérpár mindkét tagja ugyanabba a fiúba lesz szerelmes. Őszinte, szerethető és csodálatos. Fiúk is olvassák bátran!

Online megrendelés!

Tammara Webber – A szív körvonalai 2.

na-torekeny

Emlékeztek még az Easy című sikerkönyvre? Most a Landon Lucas Maxfield narrálásában ismerhetjük meg az Easy történetét, kiegészítve sok-sok részlettel a fiú múltjából! New Adult rajongóknak kötelező!

Online megrendelés!

Jessica Sorensen – Callie & Kayden és a véletlen

na-callie-kayden

Ez a regény megmutatja, hogy mi történik akkor, ha két olyan fiatal találkozik, akik súlyos traumákon estek át a múltban, és a köztük kialakuló szerelem lehet a legjobb dolog az életükben. Ha engednek az érzésnek…

Online megrendelés!

02-sor

Katja Millay – Nyugalom tengere

na-nyugalom-tengere

Az idei év egyik legnagyobb könyvsikere! Csodálatos történet egy lányról, aki elvesztette az álmait, és a fiúról, aki túl sok rokonát temette már el. Ahogyan ketten egymásra találnak, nemtől függetlenül szívfacsaró.

Online megrendelés!

Colleen Hoover – Reménytelen

na-hopeless

Sky tudja, hogy valami nincs rendben az életével, érzi ezt minden egyes pillanatban. Amikor belép az életébe a szerelem Dean Holder képében, akkor is sejti, hogy nagy traumát élt át. Amikor pedig kiderül a titok, elemészti a lányt, ha hagyja.

Online megrendelés!

Colleen Hoover – Slammed – Szívcsapás

na-slammed

Egy másik Hoover regény is meghódította sok ember szívét. Itt az apja halálát gyászoló lány, és a testvérét egyedül nevelő fiú kusza kapcsolatát ismerhetjük meg. És itt is befigyel egy váratlan tragédia. Kihagyhatatlan.

Online megrendelés!

02-sor

Rachel Van Dyken – Egyetlen

na-egyetlen

Kiersten sosem találkozott senkivel, aki a rémálmait elűzte volna. Ekkor lép be az életébe Weston, a nagymenő, ellenállhatatlanul szexi focis srác. Az élet azonban nem habostorta, különösen amikor nem várt titkokra derül fény.

Online megrendelés!

Cora Cormack – Szerepváltás

na-szerepvaltas

A Szakítópróbából megismert Kelsey a régóta tervezett Európai kalandját éli meg, éppen Budapesten tölti az idejét, ahol felfigyel egy amerikai szépfiúra. Mégis, az a fontos, hogyan találhatja meg végleg önmagát a lány.

Online megrendelés!

Katy Evans – Real-sorozat 1. – Valós

na-real

Remington Tate rossz fiú hírében áll. Gránitkemény teste és nyers, állati ereje őrületbe hajszolja női szurkolóit. Neki azonban attól a pillanattól, hogy a szemébe nézett, nem kell más nő, csakis Brooke Dumas.

Online megrendelés!

TOVÁBBI KÖNYVÖTLETEK KARÁCSONYRA

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here