Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Az Universal Channel bombázói

Az Universal Channel bombázói

5
Oszd meg!

Miközben a Tv2-ről eltűntek a sorozatok, addig az Universal Channel műsorán minden hétköznap este egy-egy premier szériával találkozhatunk. Most a csinos főszereplőiket gyűjtötte egy csokorba az Universal Channel, a cikket az alábbi sajtóközleményben el is olvashatjátok.

02-sor

SAJTÓKÖZLEMÉNY: Az Universal Channel bombázói

Estéről estére mindig egy újabb csinos színésznő dobogtatja meg az Universal Channel férfi nézőinek szívét. Piper Perabo, Rebecca Romijn, Marg Helgenberger és Julianna Margulies az újabb izgalmas fordulatok mellett ragyogó megjelenésükkel is garantáltan a tévé elé szegezik a rajongókat.

????????????????????????????????

Piper Perabot jelenleg a Kettős Ügynök Annie-jaként láthatja a közönség, bár a  többség számára a Sakáltanya szőkeségeként ismert. Néhány évig Piper elhatárolódott a mozifilmek világától, azonban a Kettős ügynök forgatókönyve ismét tévés területre csábította. Az akciósorozat végül nem csupán színészi törekvéseit keltette életre, de a szerelmet is elhozta számára, hiszen idén kötött házasságot a műsor egyik rendezőjével, Stephen Kay-jel. A Perabo név egyébként portugál csengése ellenére német gyökereket takar.

?????????????

Marq Helgenberger a CyberCom csapatának fejeként tartja kézben az irányítást az Intelligence epizódjaiban, de a magánéletben is a céltudatos nők táborát erősíti. Miután édesanyja 27 éven át küzdött a mellrákkal, személyes küldetésének tekintette, hogy felhívja az emberek figyelmét a betegség veszélyeire. Tizenhárom évig volt a Helyszínelők egyik meghatározó karaktere, de már 1990-ben egy Emmyvel gazdagodhatott, a China Beach című sorozatban nyújtott alakításáért.

rebecca_romijn

Rebecca Romijn az X-menből ismert ikonikus kék Mistique-jelmezt ezredesi kosztümre cserélte, és Noah Wyle mellé szegődve A titkok könyvtára varázslatos világába helyezte át székhelyét. Bár a kalandsorozat karakán Eve Bairdjeként kevesebb hangsúlyt kap Rebecca nőies oldala, nem érdemes elfelejteni, hogy a sötét egyenruha még mindig az egykori modell szépségét rejti, akinek vonalai még mindig hibátlanok. Tökéletes megjelenésén elidőzve talán sokan nem hinnék, hogy Rebecca két ikerlány büszke anyukája.

?????????????

Julianna Marguiles már hatodik évada A férjem védelmében című sorozat ügyészi posztját bitorolja, ám Noah Wyle-hoz hasonlóan ő is a Vészhelyzet csapatában tört a világhírnévre. Számtalan díjat bezsebelt már, a Golden Globe szobrára ismét nagy eséllyel indul, és talán sokan nem tudják, hogy a csinos színésznő magyar felmenőkkel is büszkélkedhet.

1269 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  • Ahogy látom egy helyen volt helyesírási hiba. Mindenesetre a Sajtóközlemény azt jelenti, hogy magát a cikket (a SAJTÓKÖZLEMÉNY) rész alatti szöveget a csatorna sajtósai írják meg, én meg csak leközlöm :)

   • Nem tudtam, hogy azt csak leközlöd, értem, de a sajtóközlemény rész felett is szerepel a címmel együtt háromszor az hogy “Az Universal Channel”. Nem kötözködöm, csak tulajdonképpen a sajtósokat se értem akkor, nem tudják, hogy kell kiejteni azt hogy Universal, és megfelelő névelőt tenni elé? :D

    • Ezt nem lehet úgy megoldani, hogy mindenkinek bejöjjön. Ha valaki Univerzál-nak ejti, kell az “az”, ha “Júniverzálnak” akkor meg nem. De mindenki másként ejti. És mivel a csatorna a sajtóközleményben “az”-t használt, ezért ők vélhetően az Univerzál-mellett állnak.

     • Tibi, nemár. író vagy, ha így is gondolod, legalább ne írd le.
      a helyesírás nem attól függ, kinek hogy tartja kedve éppen kiejteni az adott szót.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here