Glee: Hatodik évados promóciós fotók & videó

  7
  Oszd meg!

  Január 9.-én debütál a Glee hatodik, és egyben utolsó évada az amerikai FOX csatornán. A jeles alkalomhoz megjelent 13 promóciós fotó a főszereplőkről, illetve már látható egy húsz másodperces videó is, amiben felhangzik Lea Michele előadásában a Let it Go.

  Őszintén szólva egészen addig nem jöttem rá, hogy mennyire hiányzik az életemből a Glee, amíg meg nem láttam ezt a húsz másodperces részletet. Kétségkívül nagy hatással volt rám a sorozat, rossz belegondolni, hogy most fogom utoljára látni.

  Persze, józan ésszel tudom, hogy az a legjobb, ami a Glee-vel történhetett, hogy elkaszálták. A hatodik évad első részében is mi lesz? Spoileres folytatom, csak szólok! Kurt és Blaine szakítottak, Rachel karrierje becsődölt, és mindenki visszatér Limába. Rachel eldönti, hogy újraindítja a Glee Clubot látva, hogy Sue kitiltotta a művészetet a gimiből. Blane a Warblers, Will a Vocal Andrenaline, Rachel és Kurt a New Directions vezetője lesz, Sam pedig segédedző a McKinley focicsapatánál. Puck, Quinn, Santana, Mercedes, Brittany, Artie és Tina pedig visszatérnek Hálaadásra, hogy segítsenek a Rachelnek és Kurtnek.

  Logikusan végiggondolva ez mind szembemegy azzal, ami miatt a Glee úgymond a reneszánszát élte a szememben az ötödik évad második felében, de igyekszem a dolgok jó részét nézni, és örülni, hogy végre, ismét lesz Glee-t nézhetek. Akármilyen legyen is a minősége. Tudjátok, a Gleek-szív örökké dobog.

  glee_season6_promo_rachel

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here