Főoldal Hírek Glee: Hatodik évados promóciós fotók & videó

Glee: Hatodik évados promóciós fotók & videó

7
Oszd meg!

Január 9.-én debütál a Glee hatodik, és egyben utolsó évada az amerikai FOX csatornán. A jeles alkalomhoz megjelent 13 promóciós fotó a főszereplőkről, illetve már látható egy húsz másodperces videó is, amiben felhangzik Lea Michele előadásában a Let it Go.

Őszintén szólva egészen addig nem jöttem rá, hogy mennyire hiányzik az életemből a Glee, amíg meg nem láttam ezt a húsz másodperces részletet. Kétségkívül nagy hatással volt rám a sorozat, rossz belegondolni, hogy most fogom utoljára látni.

Persze, józan ésszel tudom, hogy az a legjobb, ami a Glee-vel történhetett, hogy elkaszálták. A hatodik évad első részében is mi lesz? Spoileres folytatom, csak szólok! Kurt és Blaine szakítottak, Rachel karrierje becsődölt, és mindenki visszatér Limába. Rachel eldönti, hogy újraindítja a Glee Clubot látva, hogy Sue kitiltotta a művészetet a gimiből. Blane a Warblers, Will a Vocal Andrenaline, Rachel és Kurt a New Directions vezetője lesz, Sam pedig segédedző a McKinley focicsapatánál. Puck, Quinn, Santana, Mercedes, Brittany, Artie és Tina pedig visszatérnek Hálaadásra, hogy segítsenek a Rachelnek és Kurtnek.

Logikusan végiggondolva ez mind szembemegy azzal, ami miatt a Glee úgymond a reneszánszát élte a szememben az ötödik évad második felében, de igyekszem a dolgok jó részét nézni, és örülni, hogy végre, ismét lesz Glee-t nézhetek. Akármilyen legyen is a minősége. Tudjátok, a Gleek-szív örökké dobog.

glee_season6_promo_rachel

7 Hozzászólások

  1. Én szeretem Ryan Murphyt, de tényleg! A hapsi egy zseni, minden alkotása egy remek megtestesítése skizofrén lelkivilága egy részének. Egészen addig, amíg fel nem bukkan egy másik oldala. Értem ezalatt, hogy a Glee szuper volt addig, amíg 100%-os figyelemmel azon dolgozott, de lefelé ívelt a pályája, amint felbukkant az AHS. Az AHS szintén egy egyedülálló alkotás a maga nemében, de amint a The Normal Heart forgatása megkezdődött… Látni egy újabb nagyszerű sorozat gyenge produkcióját. Szerencsére a The Normal Heart “csupán” egy részes, és nem kellett megvárni, mikor válik nézhetetlenné egy újabb sorozat végett.

  2. A Glee weboldalának szerkesztőjeként azt mondom, hogy bár a sorozat hiányzik, a spoilerek fényében nagyon nem várom az új évadot. Már az ajánlótól összeszorult a gyomrom, pedig eddig mindig örömmel és izgatottan vártam az új infókat, videókat, képeket, zenéket…
    De persze vagyok annyira lojális az olvasóinkhoz – még akkor is, ha a Starszz hibájából már csak facebookon -, de végigcsinálom ezt az évadot. Aztán ha majd vége lesz talán egybe megnézem az egészet.
    Viszont abban egyetértek veled Tibi, hogy hiányozni fog nagyon az életemből a sorozat. Egy meghatározó élmény volt, aminek köszönhetően nagyon sok barátot szereztem, köztük olyanokat is, akikre akár az életem is rábíznám. Plusz megtanultam weblapot szerkeszteni is :) Már most tudom, hogy bár jelenleg nem vagyok kibékülve a sorozat alakulásával, mégis szét fogom bőgni a fejem az utolsó részt látva.

  3. Őszintén szólva mostanában nem hiányoltam a sorozatot ,de azt hiszem azért mert tudtam,hogy lesz még folytatás,de amikor teljesen vége lesz..nem szeretnék belegondolni.A spoilerek nos, én nem állok hozzá teljesen negatívan,bár ha valami rossz befejezés lesz azt nem tudom hogyan viselném…Mindegy azért azt amit számomra jelent és megtanított a Glee azt nem hiszem ,hogy a befejezés eltudja venni tőlem.:)

  4. Bár én csak tavaly nyáron találtam rá a sorozatra, mégis nagyon hozzám nőtt, és az elszomorító spoilerek ellenére hiányzott már, nem is tudom, mi lesz ha adásba kerül az utolsó rész….

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here