Főoldal Érdekességek Bulvár Kulcsár Edina majdnem világszépe lett

Kulcsár Edina majdnem világszépe lett

4
Oszd meg!

A valaha volt legjobb magyar eredményt érte el Kulcsár Edina a Londonban megrendezett Miss Universe World szépségkirálynő választáson. A szépségről legutóbb a videója kapcsán írtam, amiben nyelvtani hibákkal mesél hazánkról. Kaptam is a poszt miatt hideget-meleget, de legalább az vigasztal, hogy több médium is leközölte a videót, és például a Velvet keményebben ekézte a lányt.

Most azonban igazán gratulálnunk kell Edinának, hiszen a Miss Universe World versenyen a második helyezett lett, a győztes Rolene Straus, aka Miss. Dél-Afrika lett. Edina is kapott egy rangot, ő lett Miss Europe, azaz Európa legszebb lánya, ami már önmagában is remek eredmény.

Akárhogy is beszélje az angolt – ami lássuk be, nem egyszerű nyelv -, Edina szépsége utat tört magának, kivívva ezzel egy csodálatos eredményt a legrangosabb szépségversenyen. Innen is gratuláció, és természetesen éljen a világbéke!

kulcsar-edina-dija kulcsar-edina-miss-europe

4 Hozzászólások

  1. Ritka dolog az, hogy olyan szépség kerül olyan magas pozícióba, aki az én szememben is szép. Rendre nem értek egyet a megválasztottakkal, s a hétköznapokban is szembemegyek ismerőseim véleményével, hogy nekem ki tetszik és miért, és mi a vonzó benne, s megkapom, hogy sürgősen keressek fel egy szemészt. Nagyon örülök Edina második helyének, megérdemelte, szerintem hihetetlenül szép, gyönyörű az összhatás, de ha valamit ki kellene emelnem, akkor a bőrszínét mondanám. :) Egzotikus hatást kelt nekem, nem a tipikus magyar szépség.

    UI: az angolját pedig lesz még idő csiszolni. :)

  2. Tibi ez nem Miss Universe verseny, hanem Miss World, a Miss Universe majd januárban lesz. Amugy nincs semmi baj az angol nyelvtudásával, mert először is ha baj lenne akkor nem jutott volna el idáik, másodszor meg az ottani lányok közül max olyan 25%-a tudott megszólalni angolul.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here