Főoldal Érdekességek Ajánló A Dal 2015: Boggie – Wars for Nothing

A Dal 2015: Boggie – Wars for Nothing

1
Oszd meg!

Már nyilvános A Dal 2015 idei mezőnyének legtöbb dala, a kedvenceket, avagy a legérdekesebbeket külön posztban meg is osztom majd veletek. Az egyik nagy kedvencem a Wars for Nothing, amit Csemer Boglárka “Boggie” ad elő, aki annak idején a Csillag Születik-ben tűnt fel. Az igazi ismertséget azonban a Parfüm című dala, pontosabban a hozzá készült kreatív videoklip hozta el számára. (Erről bővebben itt olvashattok).

boggie-wars-for-nothing

Boggie új dala pedig talán még a Parfümnél is jobb. Először is, akárcsak tavaly Kállay esetében, itt is imádom azt, hogy a dal szól valamiről. Nekem ez annyira fontos, pláne ha Európa legnagyobb színpadára készülünk. Persze, énekelhetünk a szerelemről is, de akkor is jobban fogok becsülni és tisztelni egy olyan dalt, ami a háborúról énekel, ami fontos dolgokra hívja fel a figyelmet. Hát nem erről szól a művészet?

Elküldeném-e az Eurovízióra? A válaszom igen. Oké, maga a dal elég lassú, talán unalmasnak hathat, de Boggie van olyan személyiség, hogy azt mondjam, képes lenne eladni. Itt nagyon kíváncsi leszek a színpadi képre, mert az is sorsdöntő lehet, akárcsak az, hogy énekel élőben Boggie. Mindenesetre remélem legalább a rádiókba eljut a dal az üzenet miatt.

boggie-wars-for-nothing-eurovision

1 hozzászólás

  1. Nah ez az egyik olyan dal, mely hallgatható státuszban van a Gergőé mellett. S erről még jobban hiszem azt is el, hogy a Gergőével szemben inkább megállná a helyét a kinti mezőnyben. A dal második fele, ami sokkal inkább bejön, mint az első.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here