Főoldal Hírek Violetta: Magyarországi koncert & Regények

Violetta: Magyarországi koncert & Regények

6
Oszd meg!

A Violetta hatalmas sikerét jelzi, hogy 2015-ben Magyarországra érkezik a csapat, augusztusban Budapesten koncertezik Martina Stoessel és a sorozat többi sztárja.

A Violetta Live koncertturné budapesti állomása 2015. augusztus 29-én, 19:30-kor kerül startol a Budapest Arénában. Jegyek már kaphatóak, a legolcsóbb 9.900 forint.

violetta

További jó hír a rajongók számára, hogy már itthon is kaphatóak a Violetta regények. Persze, utóbbi nem is meglepő, múltkor láttam is, hogy egy csomó kislány Violettás hátizsákkal, pólóval meg tolltartóval rohangál, egész kis kollekciót gyűjthetnek össze az érdeklődők. Most pedig már könyvben is olvashatóak Violetta kalandjai.

02-sor

violetta-konyv-naplom-egy-evvel-kesobbVioletta – Naplóm egy évvel később
Kiadja: Kolibri Gyerekkönyvkiadó
Oldalszám: 192
Online megrendelés: most 15% százalék kedvezménnyel
Fülszöveg: A könyv egy nagylányról szól, aki határozottabb, jobban tudatában van a saját értékeinek, de szívügyekben bizonytalan, az élet szerelmese: ő Violetta.
Ez pedig itt a naplója.
A Naplóm, egy évvel később a Disney Channel népszerű sorozatának második évadja alapján készült.

02-sor

violetta-a-vilag-a-feje-tetejere-alltVioletta – A világ a feje tetejére állt
Kiadja: Kolibri Gyerekkönyvkiadó
Oldalszám: 162
Online megrendelés: most 15% százalék kedvezménnyel
Fülszöveg: A vakáció után, Violetta alig várja, hogy visszatérjen az On Beat Studióba, amikor Rafa Palmer lemondja a fellépését a YouMix buliján és a srácokat az elképzelhető legjobb meglepetés éri: ők fognak játszani élőben aznap este! Tomás visszament Spanyolországba, León pedig a motocrossnak él és nem fog elmenni a buliba.
Vagy talán Violettával nem akar találkozni? Nem beszéltek egymással egész nyáron! Diego színrelépése csak még tovább bonyolítja a dolgokat. Vajon Violetta tud dönteni a két fiúról?

9165 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Nem tudod esetleg, hogy melyik könyv az első? Meg van a karácsonyi ajándék a hugomnak. Csak azt nem tudom, hogy indőrendeben hoggy van. Nem nézzem a sorozatot, de ő oda van érte. :)
  Ami a koncertet illti amikor megmondtam neki odáig meg vissza volt, csak nállunk meg a távolság a gond. Pestől 365 kmre vagyunk. De majd meglátjuk. :)

  • Szerintem a naplós az első könyv, legalábbis így tűnik logikusnak :) Szerintem örülne neki a kishúgod, ha ekkora Violetta-fan :)

 2. A távolság nálunk is kb 300 km :) A könyvekről nem sokat tudok, eddig nem is találkoztam velük bár én nem igazán vagyok oda a sorozatok alapján készült könyveknek. Ahogy látom itt az eredeti történetet írja le nem pedig hozzátoldottak, mert az nem mindig alakul jól

 3. Én megyek a koncertre. Bár néhány ismerősöm azt mondja “elég ciki, hogy 16 évesen Violettát nézel”… mindegy. Ízlések és pofonok… Egyébként több könyv is lesz vagy már nem? :)

  • Ne tartsd cikinek, 16 évesen miért ne nézhetnéd a Violettát? Sok anyuka meg apuka is nézi, szóval :)
   Lesznek még könyvek, igen.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here