A Dal 2015: Szakács Gergő – Ősz utca

5

Tegnap derült ki, hogy az X-Faktor és a Rising Star műsorban is próbálkozó Szakács Gergő bekerült A Dal 2015-ös mezőnyébe. Gergő még aznap meg is osztotta az Ősz utca című dalát, én pedig azóta hallgatom. Egyszerűen nem tudom megunni. Csodálatosan szép a dallamvezetés, Gergő hangja kellően karcos és élvezhető, a dalszövegért pedig oda vagyok. Summa summárum, ez egy zseniális dal, remélem legalább a középdöntőig elmenetel.

Csupán egy dologtól tartok. Az, ha van valakinek egy király dala, önmagában nem elég, jó példa erre a Szécsi lányok esete, akik a hamis énekük miatt hulltak ki tavaly. Gergőnek eddig nem igazán ment az élő szereplés, de remélem A Dal-ra ez már nem jelent problémát.

Elküldeném-e az Eurovízióra? Ezt a dalt így simán. De tényleg, szerintem csodaszép. Nem érzem tucatnak, hanem igazán különlegesnek. Remélem, hogy Gergő élőben is tudja majd magát produkálni, és akkor gond sem lesz.

szakacs-gergo-osz-utca

3737 <- Az összes oldalletöltés 6 <- A mai adatok
Share.5 hozzászólás

  1. Remélem jobban fog neki menni az élőben éneklés, mert engem tényleg nem győzött meg a szavazáskor és akkor itt van ez a dal, belekötni sem lehetne. Végigtekintve simán ráaggatom azt a jelzőt, hogy nekem ez 2014 magyar dala, nem győzöm hallgatni, szuper, nagyon szuper. És végre a szöveget sem érzem bénának.

  2. Nagyon jó lett ez a dal. Én szurkolok neki mert nagyon tehetséges és színpadra való előadó.

    • Ezen agyaltam már én is. Egy rutinosabb előadóval szerintem is biztos, hogy tovább jutott volna az Ősz utca.

Leave A Reply