Amerikai X-Faktor: Egyre sikeresebb a Fifth Harmony

  3
  Oszd meg!

  Annak ellenére, hogy az Amerikai X-Faktor nem volt túl nézett, mégis több olyan előadót kitermelt, akik egyre sikeresebbek az amerikai, és a nemzetközi zenei életben. Az egyik megvalósult álomsztori a Fifth Harmony, akik anno a kedvenceim közé tartoztak a 2012-es évadban. Sajnáltam is, hogy nem nyerték meg a versenyt. De mint tudjuk, nem a győzelem számít, hanem az, ki mit tesz le az asztalra. Az X-Faktor fődíját Tate Stevens vitte el, de a Fifth Harmony a sikeresebb.

  fifth-harmony-01

  Idén elnyerték az MTV “Művész, akire oda kell figyelnünk” díjat, amúgy folyamatosan turnéznak, például Demi Lovato Neon Lights turnéján is részt vettek. Better Together címmel megjelent az első EP-jük, ami a Billboard 200-as listáján a hatoidk helyen nyitott. A Bo$$ című dalukat már 32 millióan látták a Youtube-on, a Miss Movin’ On 36 milliónál jár.

  Reflection címmel jelenik meg jövőre az új albumuk, amiről az első daluk a Sledgehammer lesz, ennek már a videoklipje is megtekinthető. Slágergyanús a nóta, ha ilyen lesz az album, akkor a Fifth Harmony még magasabbra juthat. A videoklip pedig isteni lett. Karácsony közeledtével még egy meglepetéssel előrukkoltak a Fifth Harmony lányai, videoklipet készítettek Mariah Carey karácsonyi klasszikusához, az All I Want for Christmas is You pedig csodálatosan hangzik az amerikai X-Faktor felfedezettjeitől.

  fifth-harmony-02

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here