Főoldal Hírek Amerikai X-Faktor: Egyre sikeresebb a Fifth Harmony

Amerikai X-Faktor: Egyre sikeresebb a Fifth Harmony

3
Oszd meg!

Annak ellenére, hogy az Amerikai X-Faktor nem volt túl nézett, mégis több olyan előadót kitermelt, akik egyre sikeresebbek az amerikai, és a nemzetközi zenei életben. Az egyik megvalósult álomsztori a Fifth Harmony, akik anno a kedvenceim közé tartoztak a 2012-es évadban. Sajnáltam is, hogy nem nyerték meg a versenyt. De mint tudjuk, nem a győzelem számít, hanem az, ki mit tesz le az asztalra. Az X-Faktor fődíját Tate Stevens vitte el, de a Fifth Harmony a sikeresebb.

fifth-harmony-01

Idén elnyerték az MTV “Művész, akire oda kell figyelnünk” díjat, amúgy folyamatosan turnéznak, például Demi Lovato Neon Lights turnéján is részt vettek. Better Together címmel megjelent az első EP-jük, ami a Billboard 200-as listáján a hatoidk helyen nyitott. A Bo$$ című dalukat már 32 millióan látták a Youtube-on, a Miss Movin’ On 36 milliónál jár.

Reflection címmel jelenik meg jövőre az új albumuk, amiről az első daluk a Sledgehammer lesz, ennek már a videoklipje is megtekinthető. Slágergyanús a nóta, ha ilyen lesz az album, akkor a Fifth Harmony még magasabbra juthat. A videoklip pedig isteni lett. Karácsony közeledtével még egy meglepetéssel előrukkoltak a Fifth Harmony lányai, videoklipet készítettek Mariah Carey karácsonyi klasszikusához, az All I Want for Christmas is You pedig csodálatosan hangzik az amerikai X-Faktor felfedezettjeitől.

fifth-harmony-02

3 Hozzászólások

  1. Az igazság az, hogy nekem az EP-jük jobban tetszett. Az album eddig nekem nagyon tucat szagú. Ráadásul ez a Sledgehammer kicsit Wrecking Ballos számomra. Ezen mondjuk nem nagyon lepődtem meg, mert a tehetségkutatósok többsége a tucat irányba fordul. Eddig nem sok kedvencem van a tehetségkutatósok közül, de ha ki kellene emelnem valakit, akkor Ella Henderson lenne az. Ő például remek szín a mai zenei palettán. Visszatérve a Fifth Harmonyhoz. Erősen érzem a kiadói nyomást a munkájukon. Pedig, mint mondtam, ha showban nem is, de az EP lemezükkel meggyőztek. Ráadásul szerintem Laurennek van az egyik legjobb hangja a csapatban. Azt veszem azonban észre, hogy Camilát nyomatják nagyon, aki engem valamiért rendkívül irritál. Reménykedem benne, hogy lesznek jobb dalok is a Reflection korongon. A karácsonyi dalról pedig annyit, hogy addig tetszett, míg Normani, Ally és Lauren énekelt. Utána teljesen megváltozott az a kellemes hangulat, amit felépítettek.

    • Tény és való hogy Camilát nyomatják ezerrel,amiről mellesleg nem ő tehet.Ha megnézed minden bandában van egy tag aki a legfelkapottabb.És nem hiszem hogy ezért az az ember irritáló lenne.Nézd csak meg az 1D-t,a LM-t vagy a The Vamps-et.Amúgy a Reflection albumról már pár szám elérhető-Relfection,Them Girls Be Like(audio),Over,We Know-. Isteniek.

      • Nem azért irritál (utólag látom, hogy nem jó szóhasználat volt, de ha már ezt használtam), mert őt nyomatják (az írtam aki, nem pedig ami). Már a műsorban is ő volt a legkevésbé szimpatikus. Azt sem állítottam, hogy ő tehet róla, hogy őt nyomatják. Természetesen minden bandában van egy ilyen ember, de mint mondtam nem ez tette számomra antipatikussá. Már a műsorban sem nagyon szimpatizáltam vele, számomra túl mézes mázos a stílusa.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here