Főoldal Érdekességek Ajánló Ajánló: Humen Magazin – 2014 decemberi szám

Ajánló: Humen Magazin – 2014 decemberi szám

0
Oszd meg!

Ismered a Humen Magazint? Ha még nem hallottál róla, érdemes elkezdened olvasni, hiszen ez Magyarország legnagyobb meleg magazinja, ami nem csak melegeknek, hanem bárki számára tartogathat érdekes cikkeket. A legszebb az egészben az, hogy ez egy totál ingyenes magazin. A print kiadás bármely LMBT szórakozóhelyen beszerezhető a fővárosban, míg a neten a teljes újságot át lehet lapozgatni. Itt megtaláljátok az idei, és a tavalyi számokat is. Az aktuális hírekért pedig érdemes böngészni a Humen Blogot, sokszor én is onnan értesülök először a világ történéseiről.

humen-magazin-01

Ahogy írtam, ez az újság tényleg mindenki számára érdekes lehet. Egyrészt foglalkozik kultúrával, a Decemberi számban például a Büszkeség és bányászélet filmről olvashattok, illetve a Swing című magyar alkotásról is. Van több turisztikai cikk is, adott a gasztro részleg. Természetesen a szépségápolás, és a divatippek sem maradhatnak ki. Minden lapban a címlapmodellel készült divatfotókból is akad jó pár, ami lássuk be, kellemes a szemnek. Az interjúikat kifejezetten csípem, most a Starbuck-os Szabó Orsolyával is beszélgettek, a hálózat melegeket célzó reklámjáról.

Azért szeretem ezt az újságot, mert sok mindenre reflektál a meleg léttel kapcsolatosan, és teszi mindezt közérthetően. A mostani számban például ilyen volt Waliduda Dániel cikke egy amerikai párról, Peter Johnson és Richard Fisk története nagyon megindító. Érdekes volt a társkeresős kibukásos cikk is.

humen-magazin-02

A pszcihosarok ugyan nem feltétlenül nekem való, az önsegítő könyvről írt cikk sem igazán, a divatos cikkek sem mind érdekelnek, de tényleg sok olyan anyag van a lapban, amit szívesen olvasok át. Olyan újság meg szerintem nincs is, aminek valaki az összes oldalát csípné :) A Ferenc pápáról íródott cikknek pedig kifejezetten örültem, jó volt egybegyűjtve látni a pápa érdemeit.

Egy szó, mint száz, nemtől, kortól és szexuális orientációtól függetlenül mindenki találhat érdekes matériát a Humen Magazinban. Lapozzátok át a decemberi – januári számot, és azért, hogy ez úgymond szokássá váljon, minden lapszám után találtok majd egy ajánlót :)

:: Humen Magazin – 2014 december – 2015 januári szám – Olvasd Online! ::

humen-magazin-2014-december

1859 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here