Tóth Vera új dalával az Eurovízióra készül

  0
  Oszd meg!

  Tóth Vera azon kevés énekesnő közé tartozik, akinek úgy sikerült tíz évigfennmaradnia a pályán, hogy kábé egy igazi slágere sincs. (Talán csak a Sorskerék, de szerintem azt is sokan a Rising Star miatt ismerték meg). Sőt, a Megasztár-győztesei közül is ő az egyetlen, akinek egy igazán befutott dala sincs, amit a nevével azonosítanának. (Szállok a dallal, Aprócska Blues, Fire, Hagylak menni, Úgy fáj – tudjátok melyiket ki énekli, ugye?) Ez azért is szomorú szerintem, mert Vera hangját imádom, igazán megismerne egy igazi slágert. És ki tudja, talán most meg is kapta.

  toth-vera2

  Hrutka Robi közreműködésével készült el Vera új dala, a Gyémánt, amivel nevezetett is a 2015-ös A Dal-ba. A Facebook oldalán így vezette fel Vera: “Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy olyanokkal töltsük, akik nem tudják megcsillogtatni, még ragyogóbbá tenni a bennünk rejlő ékkövet.. A gyémánt az te vagy, fedezd fel a lelkedben és csiszolgasd addig, amíg élsz…

  A Gyémánt amúgy szokásos Eurovíziós-sláger is lehetne, mármint, minden adott ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Vera hangja tökéletes és itt megmutathatja a hangterjedelmét is. Emellett jó a hangszerelés, a hegedű szólót kifejezetten szeretem a produkcióban. Ezzel együtt azért elismerem, nem ad semmi extrát, de korrekt munka, hallhatóak a rádióban ettől jóval gyengébb próbálkozások is, szóval, hajrá Vera. Szívesen látnám a Dal műsorban is élőben.

  toth-vera

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here