Főoldal Érdekességek Érdekességek Shailene Woodley: A szemünk előtt lett igazi nő

Shailene Woodley: A szemünk előtt lett igazi nő

2
Oszd meg!

Shailene Woodley 17 évesen robbant be a köztudatba, amikor megkapta a The Secret Life of the American Teenager című sorozat főszerepét, amiben egy terhes tinit alakított, meglepően hiteles. (Kritikákat itt találsz a sorozatról).

A színésznő remekül építette a karrierjét, még a sorozat alatt elvállalta George Clooney oldalán az Utódok film fő mellékszerepét, ezek után pedig nem volt megállás, a Csillagainkban a hiba és A Beavatott világszerte ismertté tette Woodleyt.

Egy biztos, a tehetség, és a színészet iránt tanúsított alázata mellett Shailene a külsejének is nagy hasznát vette a karrier építése során. Most képekben megnézhetitek, miként változott az elmúlt hat évben a most 23 esztendős Miss Woodley. Mindenesetre szerintem a hosszú haj jobban állt neki. Ti hogy látjátok?

2 Hozzászólások

  1. Helyes csaj és tehetséges is. Azt olvastam, hogy a Csillagainkban a hibáért lehet, hogy Oscarra fogják jelölni. Amúgy rövid haja most szerintem a csillagainkban a hiba és a divergent 2. része miatt van, ami azokban meg van magyarázva.

    • Igen, azt a cikket láttam én is. Tényleg nagyon tehetséges, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez az alakítás OScart érdemel. Bár, Gwyneth Paltrow Szerelmes Shakespeare-je után…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here