Főoldal Érdekességek Ajánló Újra együtt a képernyőn a Vad angyal sztárjai

Újra együtt a képernyőn a Vad angyal sztárjai

7
Oszd meg!

A Vad angyal című telenovellában csendült fel a Me Muero de Amor című dal minden egyes alkalommal, amikor Ivo és Milagros romantikáztak. És az sokszor volt. A Vad angyal nézői bizonyára minden egyes taktusát ismerik már a dalnak, és így, kábé tizenöt évvel a premier után sem felejthették el. Ezzel én is így vagyok :)

Oroszországban még mindig elképesztő népszerűségnek örvend Natalia Oreiro, a Vad angyalt pedig még tőlünk is többször megismételték az ottani tévék. Ezt úgymond megköszönvén Natalia Oreiro felénekelte a Me Muero de Amort oroszul, ráadásul Facundo Arana társaságában videoklipet is forgattak hozzá. Maga a klip egész jól néz ki, és kellemes emlékeket idéz, hogy együtt láthatom újra Natit és Facut.

Régi és új rajongók számára egyaránt érdekes lehet ez a videó, nézzétek bátran, engedjétek szabadon a nosztalgia-faktort :)

oreiro-arana-videoclip-01 oreiro-arana-videoclip-02

7 Hozzászólások

  1. Úristen mennyire szerettem ezt a sorozatot régen. Annyiszor láttam az összes részt, hogy azt elmondani nem tudom. Lehet be kellene iktatnom egy darát majd? :D

    • Hm, szerintem ne tedd. Általában rosszul sül el, ha felnőtt fejjel néz az ember egy gyerekkori kedvencet. Rengeteg hibát kiszúr benne.

  2. ÓÓÓooo! Te jó ég! :) Szeretnék az ő korában majd fele ilyen jól kinézni. :P Nati semmit nem változik, látszik, hogy már inkább a negyvenhez közelít, mint a harminchoz, de még mindig gyönyörű. :)

  3. Én is sokszor láttam a Vad angyalt. Nagyon jó sorozat volt. Nati alig változott nagyon jól tartja magát. Facunak jót tettek az évek most sokkal sármosabb lett. Nagyon jó lett a klipp.

  4. Úristen, milyen gyönyörű szám! *-* Natalia még mindig gyönyörű, emlékszem, régen is az volt, az évek csak jót tettek neki – vagyis mindkettejüknek. :D Egyébként kedvenc sorozatom volt, az egyetlen szappanopera, amit megbírtam nézni az évek alatt. Sajnálom, hogy nálunk nem adták többször… :c

    • Összesen nyolcszor adták le nálunk. 2002-ben megismételte a Tv2, majd 2006 és 2011 között folyamatosan ment a Story Tv-n.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here