Főoldal Oldal Blog Fogadj el: Előrendelés, Bemutató & Dedikálás

Fogadj el: Előrendelés, Bemutató & Dedikálás

9
Oszd meg!

Bizony, közeleg a Fogadj el! megjelenése, ezt jelzi az is, hogy mától a Könyvmolyképző Márkaboltból előrendelhető a regény. A megjelenésig sem kell már sokat várni, tizenegy nap múlva lesz a könyvbemutatóm On Sai, Meiszner Krisztina és Marco Caldera társaságában. Az eseményre Budapesten kerül sor december 13-án, 17:30-tól a Trafóban. Bárki eljöhet, szeretettel várjuk az érdeklődőket. További infók a Facebook eseménynél olvashatóak.

Van ám egy jó hírem is azoknak, akik nem tudnak eljönni a bemutatóra. A kiadó lehetőséget biztosít arra, hogy személyesen a szerzőktől rendeljen valaki dedikált példányt. Ez úgy működik, hogy aki szeretné dedikálva a regényt, de nem tud eljönni a bemutatóra, annak december 13-án aláírom, becsúsztatok egy ajándék könyvjelzőt, és a kiadó az azt követő héten postázza is. Akit érdekelnek a további részletek, az alábbi form segítségével jelezze bátran!

02-sor

Figyelem! Amint megjelenik ez a kis ikon http://media-addict.hu/wp-content/plugins/contact-form-7/images/ajax-loader.gif, az e-mailt sikeresen elküldted. Kérlek, olyan e-mail címet adj majd meg, ahol biztosan elérhetlek. Köszönöm!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

02-sor

Kicsit még mindig kívülről szemlélem az egészet, tudjátok, az “ó, ezt még én is alig hiszem el” érzés kavarog bennem. Régóta álmodoztam már arról a pillanatról, hogy végre fizikai valójában is kezembe foghatom a könyvemet. Most pedig végre megtörténik. Azt viszont nem tagadom, hogy a bemutató és a dedikálás miatt izgulok ezerrel. Beszéltem erről több szerzőtársammal, és ők is így voltak vele a nagy esemény előtt, úgyhogy máris jobban érzem magam. (Legalábbis igyekszem. És tudjátok, fejben dől el :))

Végezetül hadd mondjak köszönetet Nektek, hiszen nélkületek nem sikerült volna elérni ezt a nagy álmot, hogy nyomtatásban láthassam viszont a művem. Tehát, hálás köszönetem mindenkinek, aki segített az utamon!

borito_fogadj_elRácz-Stefán Tibor: Fogadj el!
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám: 304
Online megrendelés: most 21% kedvezménnyel
Fülszöveg: Petra, a pénztelen, vidéki lány elit gimnáziumba kerül, ahol mindenki gazdag és menő, így aztán hazudik, hogy ne lógjon ki, hiába figyelmezteti Dávid.
Petrát a lányok befogadják, barátokat szerez, egy fiú is tetszik neki, de kiderül az igazság. És innét kezdve pokollá válik az élete.
Túl lehet-e élni a bosszút, az iskolai megalázásokat?
Dávidnak is van egy kínos titka, a lányok nem izgatják, de a szívét nagyon is megdobogtatja Áron, a jóképű padtársa, aki pontosan tudja ezt, és gonoszkodva ki is használja.
A két barát szerelemmel, árulással és szenvedéllyel teli útja döbbenetes eseménybe torkoll. Van egy pont, amikor már nincs tovább. Van egy pont, ahol a szerelem már fáj.

9 Hozzászólások

 1. Nagyon örülök, hogy megjelenik papírformában is. (: Bárcsak ott lehetnék a bemutatón is… Csak nem leszek itthon, meg Pest amugy is messze van innen :(

 2. Tibi!
  Ez a könyv normál forgalmazásban is megjelenik, úgy értem majd más könyvesbolt hálózatban is kapható lesz vagy csak a Könyvmolyképző forgalmazza majd?
  (mert én nem szeretnék emiatt 2 könyvet rendelni, meg fixebb, ha tudom, hogy mikor hova mehetek a könyvemért, mert nem vagyok otthon ilyen kikézbesítős időszakokban, ráadásul nem szeretnék fizetni a kézbesítésért…) Ne érts félre, mindenképp megküzdök a könyvért, ha már van papíralapon, de jó lenne látni, mire számíthatok ilyen kérdésben :)

  • Azt nem tudom, hogy könyvesboltokban kapható lesz-e, de a Lírától lehet online rendelni, csak egy héttel később megy majd ki, mint a KMK-tól.
   Ha megrendeled a Lírától online, és beállítod átvételi pontnak valamelyik boltjukat, akkor ott ingyen átveheted, és úgy is jár rá a 20% kedvezmény (most legalábbis annyi van a Lírán).
   Nagyon örülök ám, hogy kíváncsi vagy a regényre :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here