Főoldal Hírek The Duff: Itt a film trailer és jön a regény is

The Duff: Itt a film trailer és jön a regény is

5
Oszd meg!

December 9.-én Magyarországon is megjelenik a The Duff című nagy sikerű regény, amiből idén filmet forgattak, az amerikai premier 2015. február 20.-án várható. A napokban megjelent az első előzetes, illetve a poszter is. Sok a változás a regény, és a film között, ennek egyik ékes bizonyítéka az iskola népszerű ribancát alakító Madison (Bella Thorne tolmácsolásában), akit a forgatókönyvírók álmodtak meg csupán.

the-duff-a-film

A film főszerpeiben csupa ismert arc látható. Biancát Mae Whitman, a Parenthood sztárja alakítja, míg a suli szépfiúját, Wesley-t Robbie Amell, a The Tomorrow People-ből. Főbb szerepben feltűnik még Skyler Samuels (The Nine Lives of Chloe King) és Allison Janney (Mom) is.

A film alapjául szolgáló regény is hamarosan megérkezik a könyvesboltokba, így alább elolvashatjátok a fülszöveget, megnézhetitek a trailert és az első posztert is. Egy biztos, az érdeklődésemet nagyon felkeltette a regény és persze a film is, remélem a tiéteket is :)

02-sor

the-duff-a-potkerekKodey Keplinger – The Duff – A pótkerék
Kiadja: Könyvmolyképző kiadó
Fordító: Szabó Krisztina
Megjelenés: 2014. december 09.
Online megrendelés: most 21% kedvezménnyel
Fülszöveg: A tizenhét éves Bianca Piper cinikus, hűséges, és még véletlenül sem gondolja azt, hogy ő lenne a legszebb a barátnői között. Arról nem is beszélve, hogy okosabb annál, mint hogy elkábítsák az iskolai nőcsábász, Wesley Rush szavai.
Ami azt illeti, Bianca kifejezetten gyűlöli ezt a srácot.
Amikor pedig Wesley Duffnak nevezi őt ,egyszerűen ráborítja a kóláját.
Ám Bianca élete otthon sem éppen tökéletes, így figyelemelterelésre van szüksége. Azon kapja magát, hogy megcsókolja Wesleyt. És ami a legrosszabb, még élvezi is. Hogy elszabaduljon a mindennapok poklából, beleveti magát a fiúval egy titkos „ellenségek extrákkal” kapcsolatba.
És ez egészen addig működik is, amíg ki nem csúsznak a dolgok az irányítása alól: kiderül, hogy Wesley nem is olyan rossz hallgatóság, ráadásul az ő élete is elég kiábrándító. Bianca elborzadva veszi észre, hogy kezd beleszeretni abba a srácba, akiről úgy gondolta, mindenkinél jobban utálja.

02-sor

02-sor

m3_154_duff_1sht_V1.indd

16640 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. U ez nagyon jó, biztos , hogy elfogom olvasni a könyvet meg a filmet is megszeretném majd nézni. Egyelőre nem értem a mi ez nagy elháborodás amiket olvastam. a fiatalabb nézőkre való tekintettel ugye nagyon átírták a filmet kíváncsi vagyok mennyire is az a nagyon.

    Ja és azt sok helyen hallottam már ,hogy Madison nincs is benne a könyvben, de ahogy értesültem meg láttam , ő inkább mean girl , mint ribanc.

  2. Elolvastam a könyvet, megnéztem az előzetest! Az első film, amelynél úgy érzem, el tudok majd kicsit szakadni a könyvben olvasottaktól. Jó lenne, ha lenne hazai premier. :)

  3. Megneztem a filmet, és még aznap elolvastam a könyvet is. Oké, teljesen más a kettő, de mindkettőt imádtam. A film fantasztikus, nagyon sokat nevettem rajta.:)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here